Investitiile fac diferenta! Cota 2.50 pentru podium “solid” la finalul sezonului viitor al Ligii 1! Viitorul, campioana en-titre, nu este in calcule!

Play-off-ul Ligii 1 tocmai a luat sfarsit si, dupa cum bine stim, Viitorul Constanta este noua campioana a Romaniei. Totusi, e greu de crezut ca trupa lui Gheorghe Hagi isi va continua suprematia in Liga 1 si in sezonul viitor, acest lucru insemnand ca, in urma unei campanii de achizitii de succes in aceasta vara, FCSB, Dinamo si CFR Cluj, formatiile ce au terminat exact in spatele Viitorului, ar putea prelua fraiele in Liga 1.


Investitiile aduc performante

Din moment ce presa speculeaza deja plecarea lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, dar si transferul vedetei Viitorului Constanta, Florinel Coman la gruparea “Cim Bom” in schimbul sumei de 4 milioane de euro, e greu de crezut ca echipa din Ovidiu va mentine un ritm la fel de ridicat si in stagiunea urmatoare. La urma urmei, chiar parcursul Viitorului a fost unul suspicios in acest play-off, victoriile in fata Astrei, Craiovei si CFR-ului parand a fi “nelalocul” lor. Mai mult decat atat, FCSB si Dinamo au aratat un joc in crestere in aceasta parte secunda a sezonului, iar un lucru este sigur: capitala nu va mai astepta inca doi ani pentru a avea din nou o campioana in Liga 1.


Citeste si:

O noua provocare in promotia “Pariuri de la utilizatori”

Dupa ce saptamana trecuta, redactia noastra v-a prezentat super-promotia celor de la Winmasters, “Pariuri de la utilizatori”, in cadrul careia chiar dumneavoastra puteti propune cele mai nebune scenarii cu sanse de reusita, acestora urmand a li se acorda cotele aferente, Pariuri1x2 a lansat deja o serie de pariuri extravagante, precum cele propuse pe Dinamo, nationala Romaniei, sau pe parcursul european al celor de la FCSB si VIitorul. De data aceasta insa, nu numai ca site-ul nostru a ales un pariu cumpatat, insa sansele de reusita ale acestuia, daca e sa privim in perspectiva sezonului viitor, sunt foarte mari. Asadar, cine crede ca podiumul stagiunii viitoare a Ligii 1 va fi format din FCSB, Dinamo si CFR Cluj, indiferent de ordinea in ierarhie, poate beneficia la Winmasters de o excelenta cota de 2.50.

winms

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. Medrea razvan

    Și jocurile de culise ?Gen Craiova-viitorul,astra-viitorul,fcsb-viitorul ?Toate cu probleme mari de albitraj și judecate pentru viitorul,nu mai punem ultima etapă care a fost mizerabilă cu un așa penalty,sunt cel puțin 4,5 meciuri cu cântec cinstiți sa fim fara alea viitorul ar fi terminat pe 3

  2. Medrea razvan

    Avem pretenții la echipa națională,sapunaru cu stângul în dreptul nu mai vb că mai și sarea de pe banca la golurile altor echipe,benzar ieșea la 5 Min pe țară,plus simulări grosolane,și etc jucători,pai noi plătim bilete pe stadion să vedem circ sau fotbal ????

Lasa un comentariu