Viitorul sau FCSB, demne de primavara europeana UEFA Champions League? Cota este COLOSALA!

Play-off-ul Ligii 1 a luat sfarsit si, desi, in mod oficial, Viitorul Constanta este noua campioana a Romaniei, FCSB va contesta acest lucru la TAS, cele doua grupari urmand a se judeca pe parcursul acestei veri. Chiar si asa, un lucru e cert: ambele formatii vor participa in tururile preliminare ale UEFA Champions League, ceea ce inseamna ca, oricat de mici ar fi sansele, acestea exista ca cel putin una dintre FCSB si Viitorul sa acceada in optimile Ligii Campionilor!


O noua “nebunie” marca Pariuri1x2

Dupa ce saptamana trecuta, redactia noastra v-a prezentat super-promotia celor de la Winmasters, Pariuri de la utilizatori”, in cadrul careia chiar dumneavoastra puteti propune cele mai nebune scenarii cu sanse de reusita, acestora urmand a li se acorda cotele aferente, Pariuri1x2 a lansat deja o serie de pariuri extravagante, precum cele propuse pe Dinamo sau pe nationala Romaniei. De data aceasta insa, site-ul nostru a ales pariu cu totul si cu totul special: “O echipa romaneasca sa se califice in optimile Champions League in sezonul 2017/2018”, la o cota de 501.00!!

winms ucl


Orice e posibil

Aceasta cota fabuloasa de 501.00 pentru prezenta oricareia dintre FCSB si Viitorul in primavarea europeana a Ligii Campionilor nu numai ca merita incercata, insa, daca ne ducem cu gandul la evolutiile mai mult decat onorabile ale Unirii Urziceni sau a celor de la CFR Cluj in faza grupelor Champions League, orice este posibil. Gheorghe Hagi ar putea construi o echipa cu adevarat solida pentru Europa, in special in urma banilor primiti pentru castigarea titlului in Romania, in timp ce FCSB, chiar daca este departe de valoarea lotului ce invingea campioana en-titre a Europei, Chelsea (1-0), in optimile UEFA Europa League in urma cu patru ani, ar putea furniza surpriza totala dupa o campanie de transferuri reusita in aceasta vara.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu