Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa G: Italia caută să bată la scor Liechtenstein pentru a depăşi Spania

Duminică, 11 iunie, de la ora 21:45, se va desfăsura cea de-a şasea etapă a grupei G din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, Spania va merge la Skopje pentru duelul cu Macedonia, Italia o va întâlni acasă pe Liechtenstein, iar Israel şi Albania se vor înfrunta la Haifa. 

Clasament grupa G

clasamentgrupaG

Programul rundei a şasea

programgrupaG

Macedonia – Spania

Cote Unibet: 15.00 – 6.25 – 1.20

Alături de Italia, Spania conduce autoritar grupa G, având 13 puncte din 15 posibile, celelalte două fiind pierdute în remiza cu Squadra Azzurra. Naţionala condusă de Lopetegui trebuie să meargă ceas până la finalul acestei campanii de calificare pentru a nu risca să fie depăşită de Italia şi să ajungă la un meci de baraj pentru accederea la Campionatul Mondial. Trei dintre jucătorii lui Real Madrid, care au evoluat în finala UCL de sâmbătă, vor beneficia de un program special şi vor ajunge abia joi în cantonamentul Spaniei, după partida amicală cu Columbia, de miercuri seară. Este vorba de Ramos, Isco şi Carvajal. În tur, ibericii s-au impus clar în faţa macedonenilor, cu scorul de 4-0.

Italia – Liechtenstein

Cote Unibet: 1.01 – 21.00 – 51.00

La fel ca Spania, italienii nu au voie să facă paşi greşiţi până la finalul grupei, în special cu adversarii consideraţi inferiori. În această rundă, elevii conduşi de Giampiero Ventura vor avea o misiune mai simplă decât a ibericilor, cel puţin pe hârtie, aceştia întâlnind Liechtenstein. Principalul obiectiv al Squadrei Azzura pare a fi acela de a obţine o victorie la scor, asta pentru a-şi îmbunătăţi golaverajul, în încercarea acesteia de a depăşi Spania, în cazul egalităţii la puncte. În tur, Belotti, cu o dublă, Immobile şi Candreva au făcut diferenţa pe tabelă, Italia impunându-se cu 4-0.

Israel – Albania

Cote Unibet: 2.20 – 3.10 – 3.60

Israel se află pe locul trei in grupă, după cinci meciuri, păstrând doar şanse teoretice la unul din primele două locuri, fiind greu de crezut că ar putea să depăşească Spania sau Italia. Israelienii vor întâlni o naţională cu rezultate foarte modeste în ultima vreme, Albania având cinci înfrângeri consecutive în toate competiţiile. Ultima dintre acestea este şi cea mai ruşinoasă, albanezii, cei care ne-au distrus speranţele de calificare în „optimile” EURO 2016, pierzând cu Luxemburg, scor 2-1.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu