Preliminariile Campionatului Mondial 2018 » Avancronică grupa H: Belgia merge în Estonia, Bosnia şi Grecia luptă pentru locul doi în meci direct

Vineri, 9 iunie, de la ora 21:45, se va desfăsura cea de-a şasea etapă a grupei H din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care se va juca în Rusia. Aici, Bosnia & Herzegovina va lupta cu Grecia, în meci direct, pentru poziţia a doua, liderul grupei, Belgia, merge la Tallinn pentru meciul cu Estonia, iar micuţa Gibraltar o va găzdui pe Cipru.

Clasament grupa H

clasamentgrupaH

Programul rundei a şasea

programgrupaH

Bosnia & Herzegovina – Grecia

Cote Unibet: 1.70 – 3.40 – 5.75

După o remiză scoasă in extremis de Grecia, pe teren propriu, în partida tur, scor 1-1, bosniecii caută revanşa. Totuşi, misiunea acestora nu va fi deloc simpla, în condiţiile în care grecii sunt neînvinşi după cinci meciuri, aceştia obţinând un punct şi în Belgia. Separate de un singur punct în clasament, meciul dintre cele două va fi probabil unul decisiv în ceea ce priveşte ocupanta locului doi, poziţie ce ar putea trimite la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Estonia – Belgia

Cote Unibet: 17.00 – 7.00 – 1.20

Hazard şi compania se află pe prima poziţie în grupa H, iar o victorie în meciul de vineri, cu Estonia, ar consolida acest loc de lider şi s-ar îndepărta de contracandidatele sale. Belgienii, conduşi de Roberto Martinez, fost antrenor la Everton, au avut un parcurs foarte bun până acum, reuşind să obţină 4 victorii şi o remiză, iar golaverajul este de 22-3. De partea cealaltă, Estonia are doar 4 puncte obţinute, după victoria cu Gibraltar şi egalul cu Cipru. În tur, Belgia a făcut instrucţie cu Estonia, impunându-se cu 8-1.

Gibraltar – Cipru

Cote Unibet: 12.00 – 7.00 – 1.18

A treia partidă a rundei a şasea din grupa H este una fără o miză deosebită. Se întâlnesc două formaţii fără un obiectiv măreţ, lucru reflectat şi de clasament. Gibraltarul, care este la prima campanie de calificare, are înfrângeri pe linie, marcând doar două goluri şi primind 22. Ciprioţii sunt pe 4, cu 4 puncte, iar în tur au avut parte de ceva emoţii cu Gibraltar, aceştia impunându-se cu 3-1, după ce în minutul 51 scorul era egal, 1-1.


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu