Cota 9.00 pentru ca Simona Halep sa se impuna la urmatorul Grand Slam. Afla cum poti paria GRATUIT 250 RON pe victorie constantencei! In plus, ai AICI detalii despre noua pozitie a Simonei din clasamentul WTA si data revenirii in circuit!

In urma victoriei istorice de la Wimbledon, Romania este cu ochii pe Simona Halep! Echipa noastra nu face „rabat” si va prezinta cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre viitorul pe termen scurt al sportivei din Constanta: noua clasare din ierarhia mondiala, data revenirii in circuit si cotele pentru castigarea urmatorului Grand Slam.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Noul clasament WTA

In noua ierarhie WTA, jucatoarea din Constanta se pozitioneaza pe locul 4, cu un total de 5933 puncte. Aceasta este la o „aruncatura de bat” de ocupanta pozitiei a treia, Karolina Pliskova (6055 puncte). Pozitia a doua este ocupata in continuare de Naomi Osaka (6257 puncte), in vreme ce australianca Ashleigh Barty (6605 puncte) „aresteaza” in continuare prima treapta a „lantului trofic”.

Cand va reveni Simona Halep in circuit?

In repetate randuri, atat Simona Halep, cati si membri din staff-ul sau, au declarat ca aceasta nuv a participa la urmatoarele turnee ce se vor disputa pe zgura – in speta, la turneele de la Bucuresti, Lausanne, Jumala si Palermo. Turneele pe hard ce preced turneele din SUA de tip Premier 5 vor avea loc la San Jose si la Washington, incepand cu 29 iulie. Simona va avea astfel doua optiuni: fie va reveni la unul dintre aceste doua turnee, fie va reintra in joc incepand cu 5 augut, la turneul WTA de la Toronto, turneu din categoria Premier 5, cu premii totale de aproape 3 milioane de dolari.

Cotele urmatorului Grand Slam: US Open 

Serena Williams este favorita principala a turneului de Grand Slam de la US Open, ultimul din anul 2019. Legenda din Statele Unite ale Americii, ce va juca si in faza propriilor fani, primeste o cota de 5.00. In continuare, potentiala victorie a lui Asheligh Barty este listata la 8.00, in vreme ce Simona Halep incheie „podiumul favoritelor” cu o cota de 9.00. Ocupantele pozitiilor 2 si 3 in ierarhia mondiala, Naomi Osaka si Karolina Pliskova, au cote de 12.00 si 15.00. De asemenea, Bianca Andreescu primeste o cota de 34.00.


Beneficiaza de 250 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT pe triumful Simonei Halep!

  • Deschide-ti un cont la Unibet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 250 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Unibet si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu