Va prezentam programul, cotele si derby-urile etapei a doua din Europa League!

Joi, 29 septembrie, este programata runda secunda a grupelor Europa League. Atentia noastra se va indrepta catre partidele dificile pe care Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu le vor disputa in speranta obtinerii primelor puncte din actuala editie, insa exista si alte confruntari de top care nu trebuie ignorate. Sparga Praga – Inter, Fenerbahce – Feyenoord sau Saint-Etienne – Anderlecht sunt doar cateva dintre capetele de afis. 


inregistreaza-te - unibet


Steaua primeste vizita „Submarinului galben”

Dupa infrangerea de pe terenul turcilor de la Osmanlispor, trupa lui Laurentiu Reghecampf sper sa obtina mai mult din duelul cu Villarreal. Reprezentata puternicului campionat spaniol este neinvinsa de sase partide oficiale, cel mai notabil rezultat fiind remiza (1-1) de pe „Santiago Bernabeu” in compania celor de la Real Madrid.

Ros-albastrii si Villarreal s-au mai intalnit in Europa League, atunci cand, in play-off-ul pentru accederea in grupe, bucurestenii au reusit o remiza (0-0) pe teren propriu, partida care a ramas in memoria multor iubitori ai fotbalului din cauza ninsorii abundente ce a facut ca acea disputa sa fie reprogramata.

muiebecali


Astra nu vrea sa-i faca vreun cadou lui Totti

Formatia lui Marius Sumudica se deplaseaza pe Olimpico din Roma pentru o confruntare de gala cu AS. Partida este una speciala pentru gazde, legendarul lor capitan, Francesco Totti, implinind in aceasta saptamana varsta de 40 de ani.

Giurgiuvenii vor sa repete performanta incredibila pe care CFR Cluj o reusea pe terenul Romei in editia 2008/2009 a grupelor Ligii Campionilor, atunci cand ardelenii se impuneau cu scorul de 2-1.

sumisumisumi


Echipa lui Alexandru Chipciu si Nicusor Stanciu se deplaseaza in Franta

Anderlecht si-a intrerupt in weekendul trecut seria de zece meciuri fara infrangere, cedand pe teren propriu (1-2) in fata celor de la Westerlo. Misiunea echipei din Belgia se anunta si mai dificila pe terenul lui Saint-Etienne, „verzii” din Hexagon fiind neinvinsa de noua partide oficiale.

nicusor


Jucatorii lui Feyenoord nu folosesc ceara de par olandeza

Liderul la zi din Eredivisie se va prezenta inaintea deplasarii din Turcia pentru duelul cu Fenerbahce avand un record de noua victorii consecutive in toate competiile. Disputa se anunta a fi una extrem de interesanta in contextul in care pe banca formatiei din Istanbul se afla antrenorul batav Dick Advocaat.

ciara


Mourinho si Manchester United vor sa confirme statutul de favorita la castigarea trofeului

Suma uriasa pe care clubul englez a investit-o in pauza competitionala pentru intarirea lotului nu a avut efect si pe teren in actuala editie a Europa League, United pierzand la debut (0-1) pe terenul olandezilor de la Feyenoord. Duelul de joi este oportunitatea perfecta pentru antrenorul portughez de a face uitat esecul din prima etapa, Zorya fiind, cel putin pe hartie, la indemana vedetelor clubului britanic.

rinho


Inter vrea sa „spele” rusinea din prima runda

Echipa italiana a furnizat o surpriza extrem de neplacuta fanilor in runda inaugurala, pierzand categoric (0-2) pe teren propriu duelul cu israelienii de la Beer Sheva. Icardi & co. se deplasarea la Praga pentru duelul cu Sparta in incercarea de a recastiga respectul pierdut in umilinta de acum doua saptamani.

internz


La Unibet gasiti programul complet si toate cotele partidelor etapei a doua din Europa League!

ceara


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu