Atletico Madrid – Bayern Munchen: Ambele marcheaza mult si primesc putin!

Liga Campionilor, etapa a doua a grupelor. Favoritele Atletico Madrid si Bayern Munchen se intalnesc fiind neinvinse dupa primele meciuri. Asa cum ne-am obisnuit, Atletico va ermetiza cat mai bine spatiile, Bayern avand mult de muncit pentru a marca pe „Calderon”.


Favorita este Bayern, pentru o cota de 2.55!

 

Gimenez si Augusto sunt incerti, dar lotul este valid si Diego Simeone are de unde alege. Madrilenii sunt neinvinsi in acest sezon in toate competitiile si rareori primesc gol acasa. Griezmann, Torres si Gameiro sunt atacantii de baza ai gazdelor, dar din linia a doua pot contribui oricand Carrasco, Gaitan, Cerci sau Koke. Atletico nu e favorita si asta surprinde, la o cota de 2.95. Ne asteptam la un meci echilibrat, mai ales in primele 30 de minute.


Cotele partidei
Atletico – Bayern
2.95 3.15 2.55


Bayern ramane insa o echipa uriasa, iar Carlo Ancelotti, titrat in UCL, e omul potrivit pentru banca nemtilor. Opt meciuri, opt victorii in acest sezon, majoritatea fara gol primit – parcurs impecabil. Lotul lui Bayern e exceptional, cu multe variante de rezerva. In afara de Lewandowski si Coman, insa, atacul il mai cuprinde doar pe Muller, un jucator unic, dar in niciun caz varf de meserie. Bayern e foarte periculoasa cand aduce mingea in zona careului, iar Atletico va face totul pentru a-i tine departe pe bavarezi.

Meciul de azi, semifinala din 2016

Acest meci a fost semifinala sezonului trecut. A fost 1-0 pentru Atletico la Madrid si 2-1 pentru Bayern in Germania, spaniolii avansand in ultimul act cu golul marcat in deplasare. Pariul pe handicap asiatic 0, cu miza returnata in caz de egalitate, este recomandat in acest meci in care cele doua au cote mari pentru victorii.

E posibil sa marcheze ambele, pentru o cota de 2.10, la fel cum 1-0 sau 2-0 intr-una dintre directii nu ar fi un scor nerealist. Pentru a ne pozitiona undeva la mijloc, alegem un pariu pe putine goluri, pentru ca „overul” e greu de realizat cu astfel de defensive puternice. Meciul din grupa D are loc miercuri seara, de la ora 21:45.


ECHIPE PROBABILE

Atletico: Oblak – Juanfran, Filipe Luis, Godin, Savic – Saul, Gabi – Griezmann, Koke, Carrasco – Gameiro. Antrenor: Diego Simeone
Bayern: Neuer – Rafinha, Hummels, Javi Martinez, Alaba – Kimmich, Thiago Alcantara – Vidal, Douglas Costa, Muller – Lewandowski. Antrenor: Carlo Ancelotti


Pariu recomandat: interval 2-3 goluri @ 1.95 (Fortuna)

Pariuri de siguranţă: interval 1-3 goluri @ 1.30 (Fortuna), Atletico HA(0) @ 1.75 (Fortuna)


Pana la 1.000 RON in Pachetul de Bun Venit eFortuna

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu