Djokovic este OUT! Vezi cotele favoritilor dupa eliminarea surprinzatoare a sarbului!

Djokovic

Denis Istomin a reusit joi dimineata sa il invinga pe Novak Djokovic, sextuplul campion de la Wimbledon parasind competitia in turul secund.


Eliminarea lui Djokovic

Novak Djokovic a fost doar o umbra a jucatorului pe care il cunosteam. El a pierdut cu 7-6 (8), 5-7, 2-6, 7-6 (5), 6-4, un meci ce a durat aproape cinci ore. Denis Istomin (117 ATP) reuseste astfel una dintre cele mai mari surprize din istoria Australian Open. Djokovic nu pierduse niciodata cu un jucator din afara primilor 100 in lume si castigase fiecare dintre cele cinci partide jucate anterior cu Istomin. Pentru sarb acesta este cel mai slab rezultat la un turneu de grand slam dupa eliminarea in turul secund de la Wimbledon, in 2008.

Noile cote la castigarea Australian Open

Eliminarea lui Djokovic, principalul favorit, face ca lucrurile sa devina extrem de interesante al Australian Open. 888sport ne ofera deja noile cote pentru castigatorul turneului. Andy Murray, care la startul turneului avea o cota foarte apropiata de cea a lui Novak, devine astfel noul favorit, cu o cota de 1.80.


Creeaza cum un cont si 888sport iti ofera un bonus uimitor de 100% pana la 1.000 RON!

In viziunea casei de pariuri, Milos Raonic si Stanislas Wawrinka au acum aceleasi sanse de a castiga turneul, ei primind cota 7.00. Elvetianul are totusi o sansa mai mare pentru a ajunge in semifinale, datorita tabloului mai accesibil. El are cota 1.75 pentru a ajunge in ultimii patru, fata de 2.50 pentru canadian.

Cota lui Rafa Nadal la triumf a ajuns la 11.00, la fel ca aceea a bulgarului Grigor Dimitrov. Roger Federer, revenit dupa o accidentare de sase luni, are cota 21.00, depasindu-l pe japonezul Kei Nishikori, cu cota 26.00.

Alte cote interesante sunt cele acordate tanarului Alexander Zverev si lui Gael Monfils. Primul are cota 51.00, in timp ce al doilea ar putea aduce si mai mult bani: cota 61.00. Cel care l-a invins pe Djokovic, Denis Istomin va poate aduce de 100 de ori suma mizata daca ar castiga turneul.

djokovic

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu