Steaua Bucuresti – Villarreal: Tot ce trebuie sa stii despre cotele pentru numarul total de goluri!

Unul dintre cele mai importante partide ale sezonului pentru „ros-albastri se apropie”, iar Steaua Bucuresti – Villarreal se anunta „cap de afis” in Romania. In cazul in care formatia lui Laurentiu Reghecampf nu va reusi un rezultat pozitiv in partida de joi aseara isi va micsora vertiginos sansele de a se califica in primavara europeana.


inregistreaza-te - unibet

Joi, 20:00: Steaua Bucuresti – Villarreal

Cote Unibet: 3.65  3.30  2.10


Steaua Bucuresti

In campionatul intern Steaua Bucuresti nu s-a facut remarcata in ceea ce priveste compartimentul ofensiv. Acesta a inscris doar 15 goluri in cele 10 etape desfasurate, formatii precum FC Botosani, FC Voluntari sau Dinamo Bucuresti avand mai multe goluri inscrise decat Steaua. Totusi, defensiva vice-campioanei este cea mai buna din Liga 1, aceasta incasand doar 7 goluri.

In cupele europene, Steaua Bucuresti nu a marcat nici macar un gol in ultimele 3 partide disputate (cele doua cu Manchester City si cea din Turcia impotriva echipei lui Raul Rusescu, Osmanlispor) – in acest duel, cu Villarreal, un gol al Stelei Bucuresti este cotat de catre Unibet cu 1,49, in timp ce pariul „Steaua Bucuresti nu marcheaza” este cotat la 2.45 de Unibet. De asemenea, cei ce considera ca Steaua Bucuresti va reusi sa „sparga gheata” si sa inscrie peste 1,5 goluri sunt recompensati de catre Unibet cu o cota extraordinara, de 3.55.


Citeste si:


Villarreal

De cealalta parte, Villarreal se afla pe pozitia cu numarul 4 in prima divizie din Spania. La fel ca si Steaua, aceasta nu se poate lauda cu un atac prea prolific, „submarinul galben” inscriind doar 9 goluri in cele 6 partide disputate in Primera.

Totusi, Villarreal are a doua cea mai buna aparare din La Liga, cu doar 4 goluri incasate – singura ce sta mai bine la acest capitol din Spania este formatia lui Diego Simeone, Atletico Madrid, care a primit doar 2 goluri. Chiar si asa, in prima runda din Europa League ibericii i-au invins pe elvetienii de la FC Zurich cu scorul de 2-1, dupa ce au fost condusi. In partida de pe National Arena, o singura reusita a „Submarinului galben” este cotata cu 1.26, in timp ce minim doua reusite ne aduc o cota excelenta de 2.32, iar, pentru cei mai curajosi, Unibet ne ofera o cota de 3.50 pentru ca Florin Nita sa nu primeasca nici macar un gol de la Villarreal.

In alta ordine de idei, daca dorim sa pariem cat mai simplu, Unibet ne ofera cote extrem de atractive si pentru totalurile clasic de goluri: peste 1,5 goluri – cota 1.40, peste 2,5 goluri – cota 2.23, sub 2,5 goluri – cota 1.66, sub 1,5 goluri – cota 2.95.


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu