Tintele lui Juventus pentru perioada de mercato din iarna: Un vis mai vechi si alternativa franceza

Multipla campioana a Italiei are doar doua nume trecute pe lista jucatorilor solicitati cu insistenta de Allegri.  Ambii ar aduce un plus de siguranta si consistenta liniei mediene, afectata mai ales in urma accidentarilor, in prima jumatate a stagiunii din Serie A, dar si in jocurile din faza grupelor UCL. 

Din nou Witsel

In primul rand este vorba de Axel Witsel, elevul lui Mircea Lucescu la Zenit. Belgianul a fost cat pe ce sa ajunga la Juventus si in vara, dar tehnicianul roman s-a opus vehement transferului. Nici acum Zenit n-ar fi dispusa sa renunte oricum la Witsel, chiar daca acest intra in ultimul an de contract, rusii  riscand sa-l piarda gratuit in vara lui 2017. Negocierile sunt in plina desfasurare, diferenta dintre suma propusa de Juventus si cea solicitata de Zenit fiind de 6 milioane de euro. Trupa din St.Petersburg cauta sa recupereze macar 25%, adica aproximativ 10 milioane de euro,  din banii pe care i-a platit in 2012 clubului Benfica pentru achizitionarea lui Witsel.witsel

1.15 este la Sportingbet cota pariului Juventus castiga titlul in Serie A. Deschide-ti acum un cont la Sportingbet si ai BONUS 200 ron!

Varianta de rezerva (sau in completare?)

In cazul in care tratativele pentru Witsel vor intra din nou pe o linie moarta, Juventus are pregatita si o varianta de rezerva. Este vorba de Tiemoue Bakayoko, mijlocasul de doar 22 de ani al echipei Monaco. Cota de piata a internationalului francez de tineret este doar de 6 milioane de euro, insa pretentiile monegascilor vor fi cu siguranta mai mari. Conform presei italiene, Juventus a stabilit deja primele contacte cu Monaco in ceea ce-l priveste pe Bakayoko .

6.50 e cota propusa de Sportingbet pariului Juventus se califica in finala Ligii Campionilor 

Citeste si:

Sursa foto: www.youtube.com

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu