Credeti intr-o RESUSCITARE miraculoasa a Romaniei? Avem o COTA de 9.00!

Nationala Romaniei mai are patru meciuri de disputat in aceasta campanie de calificari pentru Mondiale si, dupa cum bine stim, situatia “tricolorilor” este una absolut mediocra. Chiar si asa, exista sanse pentru ca selectionata lui Daum sa isi revina pe finalul acestor preliminarii, iar cota pentru un scenariu deloc deplasat este una senzationala: 9.00!


Lovim din nou cu “Pariuri de la utlizatori”

Dupa super-pariurile propuse de catre redactia Pariuri1x2 prin intermediul agentiei on-line Winmasters, precum cele pe campioana Ligii 1, pe Alibec si Budescu, pe finala Ligii Campionilor si multe altele, revenim cu o noua provocare pentru urmaritorii nostri. Asadar, cine crede ca nationala Romaniei va strange minimum 10 puncte din aceste ultime patru meciuri poate beneficia de o cota imensa: 9.00!


Argumentele pro ne incurajeaza

Desi suntem constienti de evolutiile lamentabile de pana acum ale “tricolorilor”, nu putem decat gandim cat mai optimist in acest final de campanie. Programul Romaniei este unul relativ accesibil insa, daca tinem cont de toata presiunea care se invarte de cateva zile in jurul selectionerului Daum, exista varianta inlocurii acestuia, iar favoritii sunt Cosmin Contra (Dinamo) sau chiar Gica Hagi (Viitorul). In aceste conditii, putem afirma ca este posibila o resuscitare a nationalei noastre, care sa ne ridice chiar catre o utopica ocupare a pozitiei a doua la finalul ierarhiei.


Programul Romaniei in grupa E:

1 sept. 21:45 ROMANIA – Armenia

4 sept. 21:45 Muntenegru – ROMANIA

5 oct. 21:45 ROMANIA – Kazahstan

8 oct. 19:00 Danemarca – ROMANIA

Sursa foto: frf.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu