Pariul Zilei, 01 iunie : Profitul vine din Bundesliga! Astăzi VFB Stuttgart – Hamburg

Pariul Zilei, 01 iunie ! Alex iți prezintă zilnic pronosticul pe care va investi, selecție pe care o puteți juca în varianta single sau pe un bilet cu mai multe evenimente. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Cele mai bune pariuri pe fotbal le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Pariul zilei, 01 iunie

Salutare prieteni! Luna mai a fost excelentă. Din cele 31 de pariuri propuse, nu mai puțin de 21 de ponturi au fost câștigătoare. De la începutul anului nu avem nici o lună pe minus.

Pentru pontul de astăzi mergem la partida dintre Vfb Stuttgart  și Hamburg, meci contând pentru manșa tur a barajului de promovare/retrogradare în Bundesliga. Șvabii sunt favoriți în această dublă confruntare, dar cei de la Hamburg nu trebuie subestimați având în vedere faptul că au experiența unui asemenea duel din sezonul trecut. Stuttgart trebuie să profite de avantajul terenului propriu iar pronosticul meu pentru această partidă este 1x și sub 4.5 goluri.

ATENȚIE! Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenția Betano de cota 1.47
VFB Stuttgart – Hamburg,  1x și sub 4.5 goluri  – COTA 1.47
Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

LunaCâștigatePierdute
Septembrie157
August2110
Iulie1813
Iunie1911
Mai2110
Aprilie1414
Martie238
Februarie189
Ianuarie176

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu