Se joaca fotbal in Burundi! Am ales 4 meciuri pentru un bilet curajos, de cota totala 4.80: derby intre Ngozi si Vital’O

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
0 0

Fotbalul nu a luat pauza in Burundi, unde liga Primus se desfasoara nestingherita de problemele care au cuprins tot globul. S-au disputat deja 26 de etape din sezon, iar cele 16 echipe din prima liga inca mai au pentru ce sa traga. Lupta e deschisa la varf si in subsol!

Pe de-o parte, Le Messager Ngozi (54 de puncte) se lupta pentru locul 1 cu Musongati (51 de puncte), acestea fiind cele mai bune formatii din campionat. Ngozi are doar doua esecuri la activ si golaveraj 43-15, in timp ce Musongati a pierdut trei partide (golaveraj 35-19). In weekend, Le Messager are meci cu Vital’O, echipa de pe locul 4, care spera la podium.

Primul meci incepe sambata, la ora 14:30

Pentru un loc in Top 3 se lupta Aigle Noir, Vital’O, Flambeau du Centre si Dynamic, dupa care urmeaza grupul „de mijloc” al ierarhiei: Bujumbura, Inter Star, Rukinzo si Bumamuru. Pe ultimele trei locuri sunt Les Lierres , Ngozi City si LLB, dar doar ultima dintre acestea mai spera la salvare: are 29 de puncte, cu unul sub Olympic S., aflata deasupra liniei „rosii”.

In weekend, in etapa a 27-a, vom miza pe un meci bun intre Vital’O si Le Messager, dar si pe un rezultat bun al lui Bujumbura, in duelul cu Bumamuru. Totodata, asteptam un duel defensiv si precaut intre Aigle Noir si Dynamik, formatii de top in liga din Burundi.


BILETUL ETAPEI A 27-A IN BURUNDI

VITAL’O – LE MESSAGER (sambata, ora 14:30)
Pariu recomandat: X la pauza sau la final @ 1.63 la eFortuna

LES LIERRES – ATHLETICO OLYMPIC (sambata, ora 17:00)
Pariu recomandat: 2 la pauza sau la final @ 1.45 la eFortuna

BUJUMBURA – BUMAMURU (duminica, ora 14:30)
Pariu recomandat: 1X @ 1.27 la eFortuna

DYNAMIK – AIGLE NOIR (duminica, ora 17:00)
Pariu recomandat: Sub 2.5 goluri @ 1.60 la eFortuna

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu