25 lei Pariu Gratuit pentru Europa League!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cele mai bune echipe de fotbal din Europa vor asigura un spectacol total, așa că  nu poți rata oferta Unibet pentru duelurile retur din faza sferturilor Europa League !

Plasează un pariu pre-meci de 50 RON cu funcția Creare pariu pe Europa League și vei primi un Pariu gratuit live de 25 RON, valabil pentru orice meci din faza curentă a Europa League.

Cum se joacă?

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide cont!

  • Plasează un pariu pre meci de 50 RON cu funcția Creare pariu pe Europa League
  • Miza minimă – 50 RON. Cote minime – 1.4 per selecție
  • Pariul de calificare trebuie plasat numai miercurea sau joia din săptămâna cand se joacă meciurile din Europa League

Pariază acum!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu