Profită acum: 25 RON pariu gratuit săptămânal!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Câștigă și mai mult la pariurile multiple pe fotbal la Free Bet Combo Club de la Unibet. Poți folosi pariul tău gratuit la orice sport dorești și poți câștiga un pariu gratuit la fiecare șapte zile.

Cum se joacă

Totul este extrem de simplu. Trebuie doar să te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Această promoție începe în fiecare zi de luni la ora 00:00 CET și se încheie duminica următoare la ora 23:59 CET.
  • Trebuie să plasezi minim 4 pariuri multiple de 25 RON pe fotbal pentru a primi pariul gratuit de 25 RON timp de o săptămână (luni 00:00 – 23:59 duminică)
  • Un pariu multiplu (bilet de pariuri) include minim 2 selecții pe fotbal, la cota 1.40 sau mai mare.
  • După ce al patrulea pariu este stabilit, vei primi automat un Pariu gratuit de 25 RON
  • Pariul tău gratuit va fi valabil pentru 7 zile și disponibil la orice sport.

Ia-ți pariul gratuit!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu