Ai SuperAvantaj in acest weekend la Superbet cu pariurile live pe Liga 1 a Romaniei!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

In perioada 24-27 septembrie 2021, Superbet iti ofera SuperAvantaj cu pariurile live pe Liga 1 a Romaniei! Daca echipa pe care ai mizat live are doua goluri avans din momentul in care ai plasat pariul, el va fi stabilit castigator!

Ce înseamnă “SuperAvantaj LIVE”?

  • “SuperAvantaj LIVE” este o ofertă valabilă doar pe platforma Superbet.ro, prin intermediul căreia pariul tău poate fi stabilit câștigător încă din timpul meciului, dacă echipa pe care ai pariat LIVE, în condițiile prezentului regulament, are două goluri avans din momentul în care ai plasat pariul.
  • Oferta este disponibilă doar pentru meciurile din etapa a 10-a din România – Liga 1 (fotbal), programată în perioada 24-27 septembrie.
  • Piețe promoționale: Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Șansă Dublă (1X – echipa gazdă câștigă sau egal, X2 – echipa oaspete câștigă sau egal).
Cum profit de oferta “SuperAvantaj LIVE”?

Oferta “SuperAvantaj LIVE”? este deschisa tuturor clientilor care au cont la Superbet. Daca inca nu ai un cont la Superbet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 500 lei oferit de agentie.

Cum particip?

  • Pariază LIVE pe oricare dintre meciurile promoționale. Poți să plasezi mai multe bilete, urmând ca toate să fie luate în considerare.
  • Sunt luate în considerare atât biletele single, cât și cele acumulator.
  • Poți să incluzi pe biletul tău și alte evenimente, oferta SuperAvantaj LIVE urmând să se aplice însă doar pentru meciurile incluse în promoție.

Ce câștig?

  • Echipa pe care ai pariat că va câștiga are două goluri avans, din momentul în care ai pariat? Selecția ta este stabilită drept câștigătoare, încă din timpul meciului, indiferent de rezultatul final.
  • Odată ce pariul tău este achitat conform ofertei “SuperAvantaj LIVE”, acesta nu va mai fi achitat încă o dată la finalul meciului, dacă pariul este câștigător.

Pariaza acum!

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu