Oferta fantastica de bun venit in cazinoul Betano: 500 RON gratis, pentru tine!!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Betano se respecta si isi intampina noii clienti cu o SUPER OFERTA de BUN VENIT pe Cazino! Acum, noii clienti au acces la 500 RON BONUS! Spre deosebire de alte oferte de bun venit, cel de la Betano este unul extrem de usor de obtinut!

Cazionul online Betano

Cazinoul Betano este aici pentru a-ți oferi o experiență specială! Misiunea acestuia este de a aduce tuturor jucatorilor un mediu sigur pentru jocuri online, unde distracția are întâietate și Jocul Responsabil este susținut în totalitate. În același timp, Betano isi odreste sa ofere cea mai bună experiență posibilă la Cazinou, indiferent de device-ul de pe care joci: computer, laptop, tabletă sau telefon mobil.  De asemenea, aici ai acces la sute de sloturi video sau mese de Cazinou Live .

Cazinoul Betano aduce în același loc cei mai importanți furnizori de sloturi video și toate tipurile de jocuri! Mitologie sau Grecia antică? Încearcă unul dintre sloturile seriei Age of the Gods. Egiptul Antic? Avem Pharaoh’s Treasure. Sloturi asiatice? Tiger Claw te așteaptă. Jocuri inspirate din filme? Bonus: te așteaptă o serie întreagă de sloturi cu Batman și Superman. Vestul sălbatic? Wild Wild West e unul dintre cele mai jucate sloturi! Orice tip de jucător ești, distracția e garantată în Cazinoul Betano!

Cum pot obtine 100% bonus de reincarcare pentru cazino?
  1. Creeaza-ti un cont la Betano – CLICK AICI!;
  2. Efectueaza o depunere (minim 10 RON) si vei primi 100% bonus (ex. pentru o depunre de 200 RON te vei putea juca cu 400 RON!)
  3. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești niciun „cod special” la depunere.

Deschide cont »» 1000 RON BONUS!

Jocurile disponibile pe Betano

Betano se afla la „inaltime” inclusiv in ceea ce priveste diversitatea jocurilor pe care poti miza. Aici ai acces la „clasic”e precum Jackpot Bells sau Pharaoh’s Treasure, cat si pe diverse jocuri tematice, precum King of Olympus, Batman vs The Joker Jewels, Justige League sau Gladiator Jackpot!


Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu