Calendarul Advent, Ziua 3: Cote marite pentru toate meciurile din NBA!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Calendarul Advent Unibet revine cu mai multe premii în acest an, mai multe surprize pentru jucătorii Unibet! Agentia a pregatit 24 de zile – în fiecare zi un nou Cadou din partea Unibet, o noua Promotie!

Cum particip?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele 24 de zile pe contul tau Unibet si ia-ti premiul! Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Calendarul Advent, Ziua 3 – Cote mărite pentru NBA

Ai cote mărite pentru toate meciurile din NBA din această seară.

Mergi la pagina de NBA Specials și folosește oferta noastră până nu e prea târziu!

  • Accesează secțiunea Promoții Unibet
  • Bucură-te de mărirea cotelor cu 25%, pentru meciurile NBA selectate.
  • Miza maximă acceptată – 150 RON.

Revino și mâine pentru un alt cadou din Calendarul festiv!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu