Dinamo – CFR: Oaspetii au cota 60 sa castige! Profita acum!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Duminica, 10 noiembrie, incepand cu ora 19:00 Dinamo o va intalni pe CFR Cluj. Formatia gazda vine dupa o infrangere categorica pe terenul Universitatii Craiova, in timp ce lidera Ligii 1 este fara victorie in ultimele 5 deplasari din competitia interna. Ar cam fi momentul unui succes „afara” pentru gruparea antrenata de Dan Petrescu. Betfair vine cu o oferta incredibila si acorda o cota de 60.00 pentru victoria obtinuta de CFR, in loc de 1.86 cat este in mod normal. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 lei.

Cum pariezi la cota 60 pe victoria oaspetilor in meciul Dinamo – CFR?

In doar cativa pasi simpli poti paria la cota marita de 60 pe 2solist in confruntarea Dinamo – CFR (10 noiembrie, ora 19:00)

  1. Poţi lua parte la promoţie, doar dacă ai accesat aceasta pagina si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNNE. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNNE plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Dinamo – CFR si alege pariul pe victoria CFR.
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Dacă pariul tău este castigator miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare.

 

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu