Esti fan Anglia? Pariaza pe victoria lui Kane & co in meciul cu Tunisia: Acum ai COTA 40!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Anglia isi incepe aventura la Mondiale, luni, 18 iunie, contra unei nationale modeste, Tunisia. La Betfair, cota pentru un succes al Angliei este 40 (inainte 1.44)!

Tunisia – Anglia, 2 – COTA 40.00
  1. Inregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZSKW04 – CLICK AICI PENTRU A BENEFICIA ACUM DE COTA MARITA!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Tunisia v Anglia si alege sa câştige ANGLIA. Pariul tau trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data inainte ca el sa fie transferat în portofelul principal. Cota la care se ruleaza bonusul este de 1.20 sau mai mare.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu