Special preliminarii Euro 2020: Joaca gratuit si poti castiga 100 000 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Participa la o noua etapa din Kick-off Series, concurs initiat de Unibet, cu o runda a saptamanii in curs ce are in vedere doar meciuri contand pentru preliminariile Euro 2020! Intra gratuit in concurs, raspunde la cele 6 intrebari si poti castiga 100 000 de lei!

Cum particip?

Este foarte simplu. Trebuie doar sa te loghezi pe contul tau Unibet si sa accesezi promotia Participare Gratuita – Special pentru Euro 2020, disponibila si de pe acest link. La concurs poate participa orice utilizator Unibet, chiar daca nu are bani in cont sau pariuri recente efectuate!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, deschide-ti acum unul: Click aici! Automat devii eligibil si pentru Pariul Gratuit de 250 ron oferit de Unibet tuturor noilor utilizatori!

Participa GRATUIT la concurs!

Intrebarile rundei

Dupa ce ai intrat in concurs, trebuie sa raspunzi la cele 6 intrebari ale etapei. Acestea sunt:

  • ROMÂNIA VS SPANIA: VOR MARCA AMBELE ECHIPE?
  • ROMÂNIA VS SPANIA: CARE VA FI SCORUL FINAL AL MECIULUI?
  • GERMANIA VS OLANDA: CINE VA CÂȘTIGA?
  • SERBIA VS PORTUGALIA: VA MARCA CRISTIANO RONALDO?
  • ANGLIA VS BULGARIA: CÂTE CARTONAȘE VOR FI?
  • SAN MARINO VS BELGIA: CÂTE GOLURI VOR FI?

Dupa ce raspunsurile tale au fost trimise si procesate, acestea vor putea fi oricand editate. Câștigătorul va fi utilizatorul care răspunde corect la toate întrebările. În cazul în care există mai mulți câștigători ai jackpotului, acesta va fi împărțit în mod egal între aceștia.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu