King of Europe: Începe EURO 2020 cu un Free Bet de 4 RON »» Luptă pentru premii în valoare de 4.000.000 RON!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

King of Europe!Pentru o mare parte din an suntem rivali, dar pentru următoarele 4 săptămâni suntem uniți. Pentru echipa noastră. Alătură-te unei echipe și Sportingbet iti oferă un FreeBet de 4 RON instant. Iar apoi, să înceapă lupta pentru titlul de Regele Europei și pentru partea din fondul de premiere de 4.000.000 RON oferit de Sportingbet.

Promoția oferita de Sportingbet se încheie la 23:59 EEST pe 11.07.2021. Așadar, se încheie odată cu finalul Euro. Nu-ți face griji dacă începi mai târziu,  aceste provocări au fost concepute astfel încât să poți finaliza toate misiunile într-o singură zi!

Cum poti participa?
 • Click aici si intră în contul tau Sportingbet. Daca nu ai unul, inregistrează-te acum utilizand acest link si beneficiaza de bonusul de bun venit in valoare de 250 RON + 50 rotiri gratuite.
 • Alătura-te uneia din cele 25 de echipe și Sportingbet iti ofera un FreeBet de 4 RON
 • După ce te-ai alăturat unei echipe, tu și membrii echipei tale veți concura cu celelalte 24 de echipe din clasament. Echipa de pe prima poziție va împărți 2.000.000 cash!
 • Pentru fiecare Misiune pe care o finalizezi vei primi un premiu individual.
 • Dacă finalizezi toate 8 misiunile vei primi o parte egală din fondul de premiere de 400.000 RON cash.

PARTICIPĂ ACUM!

Ce pot câștiga?

Poți câștiga premii în 2 moduri, individual și ca membru al echipei.

Premii individuale

Primul premiu individual pe care îl poți câștiga este un FreeBet de 4 RON. Tot ce trebuie să faci pentru a primi acest premiu este să te alături uneia din cele 25 de echipe.

Pentru a câștiga mai multe premii individuale, trebuie să finalizezi misiunile propuse de Sportingbet. Sunt 8 misiuni pentru tine în total. După ce finalizezi o misiune, vei primi un premiu instant. Verifică tab-ul Misiuni pentru mai multe informații despre premii.

Dacă finalizezi toate cele 8 misiuni, tu (individual) vei împărți 400.000 RON fond de premiere cash cu toți ceilalți jucători care au finalizat 8 misiuni.

Premiile pe Echipă

Pentru a câștiga premii pe echipă, echipa ta trebuie să se claseze în top 5 în clasamentul nostru. Avem premii jackpot fantastice pentru aceste poziții:

 • Echipa care se clasează pe locul 1 va împărți 2.000.000 RON cash.
 • Echipa care se clasează pe locul 2 va împarți 800.000 RON cash.
 • Echipa care se clasează pe locul 3 va împarți 400.000 RON cash.
 • Echipa care se clasează pe locul 4 va împarți 300.000 RON cash.
 • Echipa care se clasează pe locul 5 va împarți 100.000 RON cash.

Te rugăm să ții cont, pentru a primi partea ta din Jackpot (dacă echipa ta se clasează pe una din primele 5 poziții) trebuie să fi completat minim 2 misiuni. Dacă nu finalizezi minim 2 misiuni, nu vei fi eligibil pentru premiul jackpot.

Mai mult, orice echipa care are mai puțin de 250 de jucători la finalul perioadei promoționale va fi înlăturată din clasament. Echipa ta are nevoie de minim 250 de jucători pentru a se clasa în ierarhia noastră finală.

King of Europe

Cum se calculează pozitia in clasament?

Sportingbet va calcula poziția în clasament în funcție de numărul total de misiuni finalizate de membrii unei echipe, împărțit la numărul de participanți care concurează pentru acea echipă.

Exemplu:

 • 5.000 de participanți s-au alăturat echipei Belgiei.
 • Un total de 17.500 de misiuni au fost finalizate de cei 5.000 de participanți care au concurat pentru echipa Belgiei.
 • Se va calcula numărul de puncte pentru echipa Belgiei în modul următor: 17.500 / 5.000 = 3.50.
Cum vom împărți premiile jackpot din clasament?

Împărțirea premiilor jackpot din clasamentul nostru va fi bazată pe numărul total de misiuni finalizate de echipa câștigatoare. Se va calcula un premiu pe misiune finalizată, împărțind premiul jackpot total la numărul de misiuni finalizate. Cu cât un jucător membru al unei echipe finalizează mai multe misiuni, cu atât mai mare partea din fondul de premiere.

Exemplu:

 • Echipa Belgiei a încheiat pe prima poziție cu un total de 17.500 misiuni finalizate, câștigând premiul principal de 2.000.000 RON.
 • Se va calcula un premiu pe misiune finalizată împărțind premiul jackpot total la numărul total de misiuni finalizate (2.000.000 RON/ 17.500) = 114.28 RON pe misiune finalizată.
 • Sportingbet va plăti jucătorilor care au concurat pentru echipa Belgiei 114.28 RON pentru fiecare misiune finalizată de ei.
 • De exemplu, un utilizator care a finalizat 8 misiuni va primi 114.28 RON x 8 = 914.24 RON
Altceva ce ar trebui să știi?

Da, Sportingbet are două condiții pentru jucători pentru a primi o parte din fondul de premiere din clasament, dacă echipa lor se clasează pe una din primele 5 poziții.

Numărul minim de misiuni finalizate

Pentru a primi o parte din jackpot trebuie să fi finalizat minim 2 misiuni.

Dacă nu finalizezi minim 2 misiuni, nu vei fi eligibil pentru a primi o parte din fondul de premiere.

Numărul minim de participanți într-o echipă

Oricare echipe care au mai puțin de 250 de participanți la ultimul update al clasamentului pe 12.07.2021 vor fi înlăturate din clasament.

O echipă are nevoie de minim 250 de jucători pentru a obține o poziție în clasamentul nostru final. Dacă echipa ta nu are suficienți jucători, invită-ți toți prietenii să se alăture!

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 400 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu