Liverpool – Barcelona: Minim un gol in meci, cota 4.00, in loc de 1.01!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

In tur, Barcelona s-a impus cu 3-0, rezultat aproape imposibil de remontat. Liverpool nu este, insa, genul de formatie care sa renunte la lupta. 

Pariaza la Betfair pe cel putin un gol marcat in  Liverpool – Barcelona: In loc de 1.01, agentia iti ofera cota 4.00 pentru acesta varianta de pariere! Miza maxima este de 50 de lei! Cota este disponbila doar noilor clienti care si-au deschis cont la Betfair utilizand acest link special. 

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pot beneficia de cota marita pe Liverpool – Barcelona ?

  1. Poţi lua parte la promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNKA. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNKA plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Barcelona – Liverpool si alege pariul pe cel putin un gol marcat in meci (peste 0.5 goluri)
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 50 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dupa indeplinirea condițiilor de rulaj, profitul este al tau! 
Profita ACUM: Deschide-ti cont la Betfair si pariaza pe cel putin un gol marcat in Liverpool – Barcelona: In loc de 1.01, ai COTA 4.00!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu