Manchester United – Stoke: Pariu in cota 4.00 propus de Sabin!

manchester united
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Inca din momentul lansarii acestei promotii la agentia Betfair, m-au atras doua aspecte. In primul rand este vorba, evident, de cota.

Stoke vine dupa o perioada neagra, ce a dus si la demiterea tehnicianului Hughes. La acest meci, ”olarii” vor fi condusi de pe banca de interimarul Eddie Niedzwiecki. In plus, desi a avut la randul sau o perioada mai dificila in campionat, trupa lui Mourinho este in crestere. In etapa precedenta, prima a anului, ”diavolii” s-au impus cu 2-0 la Everton, rezultat urmat de succesul din FA Cup, tot 2-0, acasa, cu Derby.

Al doilea aspect care m-a atras este mecanismul promotiei. Suma maxima de pariere pe aceasta cota de 4 este consistenta, 50 de lei. Miza se inmulteste cu cota normala a pariului, 1.19, iar restul sumei se vireaza sub forma de bonus. Atentie, insa, acest bonus trebuie rulat doar o singura data, la o cota infima: cel putin 1.20! Practic beneficiez de 140,5 lei (200 lei, din care se scad cei 59.5 lei, castigul pe cota normala de 1.19) pe care ii pot paria apoi la orice cota de 1.20 sau mai mare. De asemenea, daca vreau sa fac un bile pe care sa pariez bonusul amintit, fiecare eveniment selectat trebuie sa aiba o cota de macar 1.20. Cred ca oricare din noi este capabil sa gaseasca in urmatoare 30 de zile, atat cat este valabil bonusul, un pariu castigator in cota 1.20…

Cum poti beneficia de cote marita?

  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNAH. Click aici pentru a te inregistra acum!
  2. Plasezi un pariu pe victorie MAN UNITED cu Stoke. Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o dată, la o cota de 1.20 sau mai mare. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu