Misiunea de fotbal la Betano: Azi ai un Free Bet de 25 RON + 25 rotiri gratuite la Starburst!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Calendarul inceputului de an la Betano aduce oferte zilnice atat la cazinou, cat si la sport sau virtuale! Ofertele vor fi dezvăluite în fiecare zi din luna ianuarie! Deschide acum cadoul si castiga premii fantastice!

Pentru a câștiga Free Bet-ul de 25 lei și cele 25 de Rotiri Gratuite la Starburst, fără cerințe de rulaj, urmează pașii de mai jos:

  • Logheaza-te pe contul tau Betano. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.
  • Apasă butonul Înscrie-te acum (click aici).
  • Mizează cel puțin 50 de lei în total, în data de 16/01/2021, pe meciurile de fotbal disputate în aceeași zi
  • Cu cel putin 3 selecții pe bilet și o cotă minimă de 1.30 pentru fiecare selecție

Și vei primi un Free Bet de 25 de lei, pe care îl poți folosi la Pariuri Sportive sau la Virtuale, dar și 25 de Rotiri Gratuite la Starburst, fără condiții de rulaj!

Profita acum de oferta!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu