MrBit » 200 RON Pariu Gratuit la înregistrare!

MrBit

este gata sa iti faca experienta pariurilor online una de neuitat! Astfel, MrBit își intampina noii clienti cu un pariu gratuit în valoare de 200 RON!

Cum pot primi 200 RON Bonus?

 • Inainte de toate, trebuie sa iti creezi un cont la MrBit. Foloseste acest link special, pentru a putea beneficia de bonus
 • depune minim 20 RON
 • plasează un pariu simplu sau multiplu pe orice piață la cote de minim 1.50 per selecție
 • Doar primul pariu plasat contează pentru această ofertă. Orice pariuri ulterioare nu vor fi eligibile
 • Cu condiția îndeplinirii criteriilor de calificare, pariul tău gratuit va fi creditat și calculat din valoarea primului tău pariu stabilit până la o valoare maximă de 200 RON.
 • Valoarea pariului gratuit este calculată de la valoarea primului pariu decontat și crește în trepte de 10 RON. Exemplu: Dacă primul dvs. pariu este între 100 și 109,99 RON, veți primi un freebet de 100 RON.

Ce altceva trebuie sa mai stiu?

 1. Pariul gratuit va fi creditat în termen de 24 de ore de la decontarea pariului calificat.
 2. Pariul gratuit poate fi utilizat pe orice piață sportivă, înainte de meci sau live
 3. Pariul gratuit trebuie să fie plasat la o cotă minimă de 1,50 pentru fiecare selecție.
 4. Pariul gratuit poate fi folosit ca un pariu simplu sau multiplu.
 5. Pariul gratuit trebuie să fie rulat de 3 ori (X3) înainte ca eventualele câștiguri să fie adăugate la soldul de bani reali al clientului și să fie disponibile pentru retragere.
 6. Miza pariului gratuit nu este inclusă în niciun câștig.
 7. Orice pariu gratuit din această promoție va fi valabil timp de 30 de zile din momentul primirii.

Obține bonus

Mrbit Sport

D. ONJN 807/27.05.2021

200 RON FREEBET


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


Daca esti nou la Mrbit Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Mrbit Sport


Lasa un comentariu