Ofertă de neratat la eFortuna »» 500 lei BONUS + 30 lei PARIU FĂRĂ RISC!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Oferta speciala pentru toti jucatorii care isi deschid un cont in perioada 7-8 august la casa de pariuri eFortuna! Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit in valoare de pana la 500 lei + 30 lei PARIU FĂRĂ RISC!

Cum obtii bonusul?

Iti poti incasa bonusul in doar cateva minute, urmand pasii simpli de mai jos:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link in perioada 07.08.2020, ora 09.00 și 08.08.2020, ora 23.59.
  2. Fa o depunere si primesti 100% din suma, pana la 500 lei!
  3. Activeaza bonusul în maxim 3 zile
  4. Primești un Bonus de tip Pariu fără Risc de 100% din valoarea pariului luat în calcul, până la maximum 30 de lei. Pariul fără risc poate fi plasat numai pe un bilet ce conține un prognostic pe meciurile din Champions League disputate în zilele de 07 și 08.08.2020. Bonusul de 30 Lei Pariu Fără Risc trebuie activat!

bonus

Deschide-ti cont!

Biletul BONUS DUBLU

Pe eFortuna ai la dispozitie o gama variata de eveniemnte sportive pe care poti paria la cele mai bune cote. Si nu doar atat! Incepand cu acest an, eFortuna va ofera si pe platforma online varianta de Bilet Bonus Dublu!
Cum se joaca:

  • Intra in sectiunea Bonus Dublu de pe site, alege minimum 3 și maximum 20 de meciuri
  • Bonusul pentru numarul minim de meciuri e de 5%, iar cel maxim de 100%.
  • Dubleaza-ti castigul! Adauga pe bilet multiplicatorul de cote si poti castiga cu pana la 100% mai mult.

Joaca la BONUS DUBLU!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu