Oferta exclusiva: Câștigă 25 ron Pariu Gratuit!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Ofertă exclusivă: Unibet te recompensează cu un pariu gratuit de 25 RON dacă plasezi un pariu de minim 75 RON pe meciul din Premier League: Liverpool – Manchester United.

CUM:

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

  • Plasează un pariu simplu de minim 75 RON, pre-meci sau live, la o cotă de minim 1.50 (pariurile cumulate în valoare de 75 RON nu sunt luate în considerare) pe meciul Liverpool – Manchester United
  • Odată stabilit, vei primi un pariu gratuit de 25 RON, valabil pentru orice eveniment de fotbal.
  • Pariul gratuit va fi valabil 7 zile.

Pariază acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu