Pariul finalului de sezon regular in Liga 1: FCSB are cota 15 sa o invinga pe Sepsi!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Trupa lui Dica a pierdut clar returul cu Lazio, insa FCSB are acum un alt obiectiv: 3 puncte cu Sepsi, vitale in lupta pentru titlul intern. Pariaza pe succesul ”ros-albastrilor” la cota de 15.00 propusa de Betfair tuturor noilor clienti!

Cum pot beneficia de cotele mărite?
  1. Inregistreaza contul Betfair folosind codul promotional ZFBNBE : Click aici! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de inceperea partidei FCSB v Sepsi OSK şi alege să castige FCSB. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON.. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON. Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie.
  4. Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o singura data, la o cota de doar 1.20 sau mai mare. Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu