PREDICTORUL1X2: Participare GRATUITA, premii săptămânale de 1500 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
14 0

Predictorul 1×2 este un concurs gratuit inspirat din celebrul pronosport cu minim o etapa saptamanala si in care poti castiga o multime de premii.

Jocul se desfasoara pe etape si oricine are un cont pe Pariuri1x2 poate sa participe. Regulile sunt foarte simple si scopul este sa pronostichezi corect ( 1 , x sau 2 ) cat mai multe dintre meciurile care sunt propuse in fiecare etapa. Cititi cu atentie Regulamentul pentru a vedea cum puteti castiga premiile puse in joc.

Cum castig?

Premiile fiecarei etape sunt afisate pe pagina etapei si de obicei constau dintr-un numar de pariuri gratuite oferite de sponsorul nostru Sportingbet si din unul sau mai multe premii speciale. Oricine poate participa, insa doar cei care au conturile la Sportingbet deschise prin Pariuri1x2 vor intra in posesia premiilor saptamanale. In cazul premiilor speciale, trebuie sa consultati conditiile in fiecare etapa.

Etapa in curs: Ligi Nationale, 9-10 februarie

Inscrierile in etapa saptamanii din Predictorul1x2 sunt deschise pana sambata, 09 februarie, ora 16:00. Participantii vor lupta pentru premiile de etapa,  iar VIP-up saptamanii este Dan Bara (user: eldio).  Participantii care bifeaza predictii mai bune decat Dan intra in cursa pentru premiile speciale.

Important!

Pentru a primi  un Premiu Paysafe trebuie sa ai cont creat prin Pariuri1x2 la casa de pariuri online care sponsorizeaza etapa respectiva – click aici – si o depunere de minim 20 ron in ultimele 30 de zile. In caz contrar premiul se transforma in  Freebet sau Bonus la care se aplica procentul de reducere de 70% (primesti doar 30% din valoarea premiului daca nu ai cont prin Pariuri1x2) sau 50 % (daca ai cont prin Pariuri1x2 dar nu ai facut depunerea minima inainte de etapa la care ai castigat premiul).

ATENTIE! Premiile din Predictorul1x2 se acorda lunar, prin cumul al etapelor.  In acest fel, fiecare participant va avea posibilitatea de a intra in posesia mai multor premii in acelasi timp, care pot cumula o suma importanta de bani.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu