Romania are cota 60 sa invinga Serbia: Pariaza acum!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Miza meciului programat duminica, pe Arena Nationala, este ridicata. In cazul unui succes, nationala lui Contra devine favorita la castigarea grupei de Liga Natiunilor. Pariaza 1 solist in Romania – Serbia: Betfair propune pentru acest pariu cota 60, in loc de 2.62 cat este in mod normal. 

Cum voi beneficia de cotele mărite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNGB. CLICK AICI pentru a beneficia de oferta!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei  România v Serbia şi alege să câştige România.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair

Lasa un comentariu