Tottenham – Manchester United: Aici ai un pariu de 25 RON!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Duminica, 13 ianuarie, incepand cu ora 18:30, Tottenham va primi vizita celor de la Manchester United intr-un meci care se anunta extrem de interesant. Betfair vine cu o oferta excelenta si iti ofera un pariu combinat bonus de 25 RON.

Cine poate participa?

Această ofertă este deschisă pentru clienți noi și deja existenți, cu vârsta de cel puțin 18 ani, care au domiciliul în România

Ce trebuie sa faci pentru a primi pariul combinat bonus de 25 RON?
  • CLICK AICI si plasează un pariu simplu Betfair Sportsbook pe meciuri în desfășurare, pe orice piață a meciului dintre Tottenham si Manchester United, în valoare de cel puțin 50 RON (10€/£), iar Betfair te va credita cu un Pariu Combinat bonus pe Sportsbook în valoare de 25 RON (5€/£), care poate fi folosit pe orice meci de fotbal.
  • Pariul tău care se califică trebuie să fie plasat pe o singură selecție la o cotă minimă de 1.50, pe orice piață a meciului dintre Tottenham si Manchester United, și să fie în valoare de minimum 50 RON (10€/£).
  • Bonusul Sportsbook primit va expira în termen de 2 zile
  • Pentru utilizarea acestui bonus nu există nicio cerință privind cota minimă.
  • Bonusul va fi creditat în contul tău în termen de 12 de ore de la finalul meciului pe care ai plasat pariul care se califică.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu