Ultima oră: Cotă 55 pentru 1 solist la Chelsea – Manchester United!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Agentia Betfair vine cu o oferta de ultima ora pentru derby-ul Chelsea – Manchester United, programat in aceasta seara, de la ora 22:00. Casa de pariuri Betfair a majorat pana la 55 cota pariului pe victoria echipei Chelsea! Miza maxima acceptata in promotie este 5 lei. 

Pentru toti noii clienti, Betfair a majorat da la 1.83, la 55 cota pariului 1 solist, in meciul de pe Stamford Bridge! Miza maxima admisa in promotie este 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru Chelsea – Manchester United ?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOT: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de începerea partidei CHELSEA – MANCHESTER UNITED şi alege să câştige CHELSEA.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariază la COTĂ 55 pe 1 SOLIST la CHELSEA – MANCHESTER UNITED!


 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu