Umple-ti contul: Ai un BONUS de 200 lei disponibil ACUM!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cote mari, o multitudine de variante de pariere si ceva in plus! Intraţi in fascinanta lume Sportingbet si bifati automat primele castiguri GRATUITE. Imediat ce efectuaţi prima depunere, agentia vă va credita în cont până la 200 RON, daca urmezi pasii de aici!


  1. Inregistreaza-te utilizand ACEST LINK SPECIAL! Bonusul va fi acordat doar jucatorilor, care se inregistrează pentru prima data la Sportingbet.
  2. Fa o depunere de 40 de lei in maxim 7 zile de la deschiderea contului
  3.  PRIMESTI AUTOMAT 100% DIN DEPUNEREA EFECTUATA PÂNĂ LA 200 RON*. Depunerea minimă pentru obținerea bonusului este 40 RON.
    (Exemplu: Depui 40 de lei, vei avea un bonus de 40 de lei. Depui 200 de lei, vei beneficia de un bonus de 200 lei).

Umple-ti contul: Bonus de 200 lei disponibil ACUM! Utilizeaza acest link special si beneficiaza de oferta!

*se recomanda citirea termenilor si conditiilor


Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu