Valabil doar azi: 50 de rotiri gratuite FARA DEPUNERE si FARA RULAJ!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 1

Calendarul inceputului de an la Betano iti aduce azi, 22 ianuarie 2021, 50 de rotiri gratuite la slotul video Age of the Gods: God of Storms, fara conditii de rulaj si fara nicio depunere!

Pentru a câștiga 50 de rotiri gratuite la Age of the Gods: God of Storms, urmează pașii de mai jos:

  • Logheaza-te pe contul tau Betano. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.
  • Acceseaza jocul Age of the Gods: God of Storms (click aici).
  • Automat ai în cont 50 de rotiri gratuite (valoare rotire gratuita 0.25 lei), iar toate câștigurile din ele merg direct în soldul tău cash, fără condiții de rulaj!

Ia 50 de rotiri gratuite!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu