„El Grande” sfidează fanii naționalei până la capăt: „Decizia privind viitorul meu a fost luată înainte de meci!”

romania

La flash-interviul de după umilința de pe „Wanda Metropolitano” în care a cedat cu 5-0 confruntarea cu Spania, selecționerul României, Cosmin Contra a evitat să spună tranșant dacă îi va conduce pe „tricolori” și la baraj.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


„Guriță” a lăsat însă să se înțeleagă că despărțirea de națională este o chestiune de câteva zile afirmând că decizia privind viitorul său pe banca naționalei a fost luată înaintea partidei de pe „Wanda Metropolitano”.

„Decizia privind viitorul meu a fost luată înainte de meci. O să o aflați la momentul oportun. Nu e treaba mea cine vine pe banca naționalei!”, a declarat Cosmin Contra.

Ulterior însă, mitraliat” din toate părțile la conferința de presă „Guriță” a cedat anunțând că jocul cu Spania  a fost ultimul pentru el pe banca României.
„Plec de la națională. Vreau să-i mulțumesc domnului Răzvan Burleanu pentru șansa de a fi selecționer. Vreau să cer scuze fanilor că nu am putut face mai mult”, a afirmat Contra.

Pe cine vrei antrenor la Nationala de fotbal a Romaniei?

Loading ... Loading ...

Referindu-se la meciul pierdut de România cu scorul de 5-0, „Guriță” a spus că a fost deranjat de lipsa de atitudine a „tricolorilor”.

„Am încercat să umblu la moralul jucătorilor după meciul cu Suedia să-i fac să înțeleagă că acest meci este foarte important. Am luat din păcate gol foarte repede, dar am avut o ocazie prin Pușcaș. E o înfrângere foarte dură. Am puterea să zâmbesc . Chiar dacă zâmbesc sunt trist. Am aliniat o echipă tânără, cu jucători care au evoluat împreună la U21 mult timp dar eu am spus de la început că e mare diferență între echipa de tineret și echipa mare. Adversarii ne-au bătut și prin atitudine și prin agresivitae, și și-au dorit mai mult de la acest meci. Eu m-am așteptat la altceva din partea jucătorilor. Am făcut un meci foarte slab în primul rând din cauza atitudinii. Ei trebuie să înțeleagă că fără o schimbare de atitudine e foarte greu să ajungă la EURO 2020. Eu în ultimele două meciuri cu Suedia și Spania nu am reușit să-I fac să înțeleagă că trebuie să facă mai multe”, a conchis Contra.

În celelalte meciuri disputate în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, Norvegia s-a impus în Malta cu scorul de 2-1 în timp ce Suedia a tranșat în favoarea sa la scor de neprezentare, 3-0. confruntarea de pe teren propriu cu Insulele Feroe.
În urma rezultatelor înregistrate în această campanile de calificare, România s-a clasat pe locul 4 cu 14 puncte, podiumul grupei fiind format din Spania- 26 de puncte, Suedia- 21 de puncte și Norvegia- 17 puncte. Grupa F a fost închisă de Insulele Feroe și Malta, ambele cu 3 puncte.

Spania și Suedia s-au calificat direct la turneul final al Campionatului European de anul viitor, competiție la care Norvegia și România pot ajunge prin rezultatele înregistrate în Liga Națiunilor, ambele fiind la baraj.


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu