„Eurocalificare”: Ii facem calculele „generalului”!

„Eurocalificare”: Ii facem calculele „generalului”!

In Grupa F a preliminariilor, cea din care face parte si Romania, nimic nu este decis in proportie de 100% in ceea ce priveste calificarea directa la EURO 2016. De asemenea, Finlanda, actualmente a 4-a clasata, inca mai are sanse teoretice de a prinde, pe turnanta, pozitia de baraj.

In aceste conditii, toate cele 3 partide programate joi, in penultima runda a campaniei, sunt de importanta majora pentru configuratia la varf a grupei.

Situatia in grupa F, inainte de disputarea ultimelor doua etape din preliminariile pentru EURO 2016

Screenshot_1

 

Momentan, Romania ocupa pozitia secunda a grupei F. In aceeasi masura insa, dupa confruntarile ultimelor doua etape, avem sanse sa terminam pe primul loc, sau doar pe al treilea, ce duce doar la baraj!

4786-suporter-romaniaSe pot face mai multe scenarii de calificare ale “tricolorilor”,  insa o parte dintre acestea au in vedere si rezultatele colegelor de grupa. Pentru a nu sta la mana Irlandei de Nord si mai ales, a Ungariei, elevii lui Iordanescu ar trebui sa castige minimum 4 puncte in cele doua partide, situatie in care n-am mai putea rata unul din primele 2 locuri.  Cu 6 puncte acumulate am avea sanse imense de a termina pe prima pozitie,  in conditiile in care Irlanda de Nord, actualul lider al grupei, are partide mai grele in rundele finale,  acasa, cu Grecia si pe terenul Finlandei.

Ungurii au nevoie de o victorie in meciul cu Feroe pentru a fi siguri de baraj, indiferent de rezultatul ultilmului meci cu Grecia, dar spera chiar si la locul 1 😉 Sanse au, dar pentru asta Romania si Irlanda de Nord nu ar trebui sa scoata maximul de puncte din cele doua jocuri ramase pana la terminarea acestei campanii de calificare. Nici locul 2 nu le-ar suna deloc rau maghiarilor. Daca Romania pierde cu cu Finlanda sau mai rau, cu Feroe, si ungurii se impun in ambele partide ramase, ar trimite selectionata tarii noastre la baraj, in timp ce ei ar merge in Franta din pozitia de ocupanti ai locului secund in grupa F.Torje of Romania celebrates after scoring against Luxembourg during their Euro 2012 qualifying soccer match in Luxembourg

Si Finlanda ar avea sanse matematice la un loc de baraj, asa ca „tricolorii” ar trebui sa aiba mare grija la selectionata nordica. In cazul in care Finlanda va obtine maximul de puncte in cele doua partide ramase pana la finish-ul actualelor preliminarii, iar Ungaria s-ar impiedica de Feroe ( lucru putin probabil) si in ultimul meci meci in Grecia, atunci vecina de la vest ar ramane acasa, lasand locul liber pentru baraj, Finlandei.

Cotele pentru partidele din penultima etapa in Grupa F

Joi – ora 21.45 @ Irlanda de Nord – Grecia @ 2.30 # 3.00 # 3.55

Joi – ora 21.45 @ Romania – Finlanda @ 1.78 # 3.50 # 5.00

Joi – ora 21.45 @ Ungaria – Ins. Feroe @ 1.25 # 5.50 # 14.00

Cotele Romaniei pentru ultimele doua meciuri din grupa F

Romania – Finlanda : 1-1.75 @ X-3.40 @ 2-5.00

Insulele Feroe – Romania : 1-12.00 @ X-5.70 @ 2-1.26


Preliminarii EURO 2016 – Grupa E: Anglia deja calificata, 4 formatii lupta sa o urmeze!


 

 

Preliminarii EURO 2016 – Franta (Grupa D): Inca nu s-au aruncat zarurile in “grupa

mortii”!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu