FCSB – Dinamo » Statisticile meciurilor directe, COTELE intalnirii si ultimele informatii pentru “Derby de Romania”!

Liga 1 nu ia pauza nici macar o zi in aceasta saptamana, iar meciurile tari, cu atat mai putin. Dupa derby-ul de joi seara, de la Cluj, incheiat la egalitate intre CFR si FCSB, scor 1-1, “ros-albastrii” au parte de o noua misiune dificila, de data aceasta duminica seara, chiar in compania marii rivale, Dinamo Bucuresti.


“Cainii”, superiori in meciurile directe

Daca e sa consideram faptul ca palmaresul FCSB-ului ar incepe asa cum isi doresc multi, din 1947 incoace, atunci statistica ne prezinta urmatoarele: cele doua formatii s-au intalnit de nu mai putin de 170 de ori, iar “alb-rosii” detin un avantaj minim. Dinamo s-a impus in 59 dintre aceste dueluri, marea rivala in alte 58, urmand ca restul de 53 de dispute sa se fi incheiat, bineinteles, la egalitate. Daca aceste cifre pot fi considerate irelevante, istoricul recent are o importanta mare vis-à-vis de meciul de duminica seara. “Ros-albastrii” nu au reusit sa se impuna decat o singura data in fata dinamovistilor in precedentele 12 intalniri directe, in turul play-off-ului din sezonul trecut, scor 2-1. In rest, victoriile “cainilor” presarate cu rezultate de egalitate au impanzit pentru o buna perioada aceasta statistica.


Spectacol firesc la cota 1.90!

Un alt aspect mai mult decat interesant este urmatorul: in ultimele 9 meciuri directe, ambele grupari au reusit sa marcheze de fiecare data! Desi sunt sanse mari, teoretic, sa asistam la un asemenea scenariu din nou, bookmakerii nu au prea multa incredere in aceasta varianta si ofera o cota mare “GG-ului”: 1.90. Desi aceasta valoare poate fi justificata, intrucat Contra a parasit-o recent pe Dinamo, iar “alb-rosii” nu par a se regasi in acest sezon, putem spune ca au existat si vremuri mai disperate pentru “caini”. Dinamovistii s-au mobilizat exemplar de fiecare data in “Derby de Romania”, indiferent de dezechilibrul valoric din teren. In plus, Nicolae Dica nu se va putea baza pe inchizatorul Mihai Pintilii, suspendat pentru acest joc dupa ce a fost avertizat la Cluj!


Duminica, 20:30: FCSB – Dinamo Bucuresti
Cote Unibet: 1.95  3.50  3.90Click aici pentru a beneficia de un bonus de 250 ron

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu