Alea Iacta Est! Franta este noua detinatoare a Cupei Mondiale dupa ce a invins-o pe Croatia in marea finala!

Astazi, incepand cu ora 18:00, a avut loc finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Franta si Croatia au fost protagonistele unei finale ce cu siguranta va ramane in istorie datorita numarului ridicat de goluri inscris.


Desfasurarea partidei Franta – Croatia

Deseori statistica poate fi mincinoasa in ceea ce priveste marile dueluri ale fotbalului. Finala Cupei Mondiale din Rusia nu face rabat de la aceasta regula. Croatia, ajunsa pentru prima data in finala competitiei, a fost peste adversara sa la mai multe capitolele precum posesie, ocazii de gol, suturi spre poarta sau cornere. Totusi, Franta a reusit sa se impuna in timpul regulamentar la finele unei partide pe care formatia lui Deschamps a controlat-o de la un capat la celalalt.

Inclestarea s-a incheiat cu scorul de 4-2 pentru francezi. Franta a fost formatia ce a deschis scorul, rezultatul primei reprize fiind 1-1. In debutul mansei secunde, vicecampioana europeana si-a aratat forta majorand diferenta la 4-1 in minutul 65. Scorul final al partidei a fost stabilit de catre Manduzik in minutul 69, atacantul croat profitand de o greseala copilareasca a lui Hugo Lloris.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Urmatorul meci oficial al Frantei

Dupa ce si-au trecut in palmares un nou titlul mondial dupa cel obtinut in 1998 pe jucatorii Frantei ii vor astepta o bine merita vacanta. Totusi, aceasta va fi una scurta, deoarece pe 6 septembri jucatorii selectionatei „cocosului galic” vor da piept cu Germania in prima partida din Nations League. In continuare, va prezenta cotele partidei vedeta din cea mai noua competitie internationale:


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu