Real Madrid, cu ochii pe noul Paul Pogba!

Cu incertitudini legate de transferul lui Paul Pogba, cei de la Real Madrid s-au reorientat rapid. Acestia au pus ochii pe Eduardo Camavinga, mijlocasul de doar 17 ani de la Rennes, despre care se spune ca ar fi chiar urmasul jucatorului de la Manchester United.


Potrivit jurnalistilor din Spania, Zinedine Zidane, antrenorul celor de la Real Madrid, are in vizor un mijlocas francez in varsta de doar 17 ani. Tehnicianul „galacticilor” il vede pe Eduardo Camavinga ca un inlocuitor perfect pentru Casemiro.

Promitatorul mijlocas francez, care este poreclit „noul Paul Pogba”, are deja 36 de aparitii in prima echipa a celor Rennes. Performantele sale nu au trecut neobservate si in prezent reprezinta o prioritate pentru madrileni. Totusi, conducerea Realului va fi nevoita sa bage adanc mana in buzunar, nu mai putin de 80 de milioane de euro fiind pretul lui Camavinga.

Eduardo mai are doi ani de contract cu cei de la Rennes. Totusi, acesta a atras deja interesul celor mai puternice cluburi ale lumii in ultimele saptamani. De asemenea, performantele sale au adus si o convocare in nationala Frantei, insa pauza competitionala amana debutul sau pentru „Les Bleus”.

Realul ramane si in lupta pentru Paul Pogba, insa pretul de peste 150 de milioane de euro ar putea fi un real impediment in realizarea transferului.

2.75 este cota oferita de Betfair pentru ca Pogba sa semneze cu Real Madrid pana la data de 1 septembrie 2020. 

Momentan, Real Madrid ocupa pozitia secunda in La Liga, fiind la doar doua puncte in spatele rivalilor de la Barcelona.


Pariaza ponturile la Betfair si ai un bonus de 500 LEI!



500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu