Ultimul meci al lui Terry pe Stamford Bridge i-a îmbogăţit pe fanii englezi » Cotă 100 prinsă de pariori în Chelsea-Sunderland!

John Terry, în vârstă de 36 de ani, a disputat duminică ultima partidă din postura de jucător al lui Chelsea pe „Stamford Bridge”, contra celor de la Sunderland, încheiată cu scorul de 5-1. Meciul nu a fost unul special doar pentru căpitanul londonezilor, ci şi pentru trei pariori norocoşi care au mizat pe faptul că acesta va fi schimbat în intervalul 26:00-26:59, lucru care s-a şi întâmplat.

Conform Mirror, casa de pariuri Paddy Power a oferit cota 100 ca fundaşul campioanei din Premier League să fie schimbat în acel minut, iar trei pariori au mizat pe acest lucru. Doi dintre aceştia au mizat 10, respectiv 25 de lire sterline pe acest pariu, însumând câştiguri în valoare de 3,500 de lire pe care bookmakerii le-au achitat.

„Am pariat doar pentru că am fost sigur că voi câştiga. Nu obişnuiesc să pariez, este doar a doua oară când o fac, însă am rămas surprins de faptul că era atât de mare cota.”, a declarat unul dintre norocoşii câştigători.

Indiciul pe care pariorii l-au luat în calcul a fost legat de precedentul Drogba. În 2015, atacantul ivorian evolua în ultimul său meci la Chelsea şi a fost schimbat după doar 28 de minute, tot în prima repriză, fiind dus pe braţe în afara terenului de către colegii săi. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor englezi, care şi-au permis să parieze câteva lire şi pe faptul că se va întâmpla un lucru asemănător şi cu John Terry.

Jucătorii lui Sunderland au aflat de dorinţa adversarilor şi au trimis mingea în afara terenului pentru ca schimbarea să aibă loc în minutul 26, un minut simbolic, având în vedere că 26 este numărul purtat de Terry. Fotbalistul cu aproape 700 de partide disputate în tricoul „albaştrilor” a fost aplaudat la scenă deschisă de către colegi şi de către suporterii de pe „Stamford Bridge”.

16 trofee a câştigat John Terry la Chelsea, în intervalul 2000-2017: Liga Campionilor, Europa League, 5 titluri în Premier League, 5 Cupe ale Angliei, 3 Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Angliei.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu