Cotele la retrogradare in Liga 1: Timisoara si ASA sunt condamnate, declinul Pandurilor ne aduce o cota de peste 2.00! | Iasiul si Botosaniul sunt si ele pe lista

Ne apropiem cu pasi repezi de incheierea sezonului regulat in Liga 1, iar casele de pariuri au pregatit deja cotele de final de an, atat in ceea ce priveste lupta la titlu, cat si crancenele dispute pentru evitarea retrogradarii. Astfel, intr-o divizie in care problemele financiare si regresul formatiilor de traditie isi fac simtita prezenta la fiecare pas, rezultatele sunt pe masura.


Ca sa luam exemplul Timisoarei, care ,in termeni directi, nu reprezinta nimic altceva decat o clona a adevaratei Poli, a fost depunctata din start cu 14 unitati, intrand astfel in noul sezon cu un urias handicap moral si statistic. In consecinta, chiar si cu o serie de puncte chinuite, dar meritate adunate de-a lungul stagiunii, banatenii primesc o neglijabila cota de 1.02 pentru a termina la finalul sezonului in ultimele trei echipe. Intr-o situatie identica se regaseste si ASA Targu Mures, care, cotata cu aceeasi masura, este de asemenea condamnata la un “cenusiu” drum catre liga a 2-a.


Lucrurile nu stau grozav nici pentru Concordia Chiajna, care, daca nu “beneficia” de depunctarea celor doua contracandidate la retrogradare mentionate mai sus, s-ar afla actualmente pe penultima pozitie in clasamentul Ligii 1. 2.00 este cota oferita de Unibet pentru ca ilfovenii sa incheie stagiunea pe “podiumul rusinii” in primul esalon din Romania. La o lungime de unda similara se afla si formatia Pandurilor din Targu Jiu, care, din cauza regresului pe care l-au afisat in ultimul timp, culminat cu retragerea rusinoasa de pe teren in etapa precedenta, de la Targu Mures, risca din plin retrogradarea daca nu-si vor rezolva partial problemele interne.

La capatul luminos al tunelului stau insirate CSMS Iasi, FC Botosani si FC Voluntari, echipe evaluate cu aceeasi cota de 6.00 pentru a intra intr-o serie complet neagra de rezultate si a sfarsi in coada ierarhiei, lucru greu de crezut insa.

Liga 1: Cotele pentru lupta la retrogradare – Deschide-ti acum un cont la Unibet si ai gratuit un pariu pana la 250 RON!

unibet-retro

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu