Gigi Becali: „Sa ma impac cu Armata? Niciodata!” | Cum comenteaza patronul Stelei zvonurile privind preluarea unui alt club

Aflat in vacanta la Brasov, acolo unde va petrece Revelionul,  Gigi Becali a vorbit pentru Digi Sport despre sansele unei concilieri cu Armata, in conflictul ce ar putea duce chiar la falimentul formatiei pe care o patroneaza acum. 

„Eu n-am nevoie de nicio conciliere cu nimeni. Eu merg pe drumul meu, pe dreptate, pe adevăr. Mă înarmez cu arma dreptății și a adevărului și, la revedere! Nu mă interesează, n-am nevoie de nicio conciliere” a declarat Becali pentru Digi Sport.

Referitor la posibilitatea de a investi la FC Voluntari sau Astra, in cazul in care va pierde recursul la Inalta Curte de Casatie si Justiție si automat dreptul de a mai folosi numele Steaua, Gigi Becali a spus: ”Nu este adevărat, pentru că pe mine nu mă interesează asta. Asta este echipa mea, aici am cheltuit eu banii, aici am dat eu, poate ani din viața mea, emoții, bucurii. Asta este echipa mea, orice s-ar întâmpla!”.

Armata solicită un prejudiciu de 37 de milioane de euro cauzat de folosirea ilegală a mărcii „Steaua București” în perioada 2004-2014. Gigi Becali a declarat deja, intr-o conferinta de presa, ca nu va plati aceasta suma, chiar daca pierderea recursului ar duce la falimentul echipei Steaua. In ciuda acestui fapt si a incertitudinii ce planeaza asupra viitorului gruparii ros-albastre, Becali pare dispus sa demareze, in aceasta iarna, o noua super campanie de achizitii. Alibec a ajuns deja sub comanda lui Reghecampf, contra a 1.7 milioane euro, alti jucatori aflati in vizorul vicecampioanei Romaniei fiind Budescu, Puljic, Szukala, Teixeira. Junior Morais sau Gnohere.

1.25 are cota Steaua la Unibet pentru castigarea titlului Ligii 1, la finele stagiunii 2016/2017. 

Sursa foto: fanatik.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu