Mircea Lucescu pierde un jucator in favoarea Super Ligii Chineze

mircea lucescu

Zenit Sankt Petersburg, gigantul din prima liga rusa, a confirmat transferul unui international din lotul sau la Tianjin Quanjin, echipa lui Fabio Cannavaro.

Despre Axel Witsel, jucator belgian de 27 de ani, s-a spus adesea pe parcursul ultimilor ani ca ar putea ajunge la una dintre echipele bune ale ligilor de top din Europa. vara trecuta se vorbea despre un transfer la Juventus, dar acesta a esuat in ultima zi a ferestrei de transferuri. Se spunea si ca ar putea ajunge si la Everton, dar acum lucrurile s-au clarificat. Viitorul sau este in China, unde la fel ca alti jucatori buni, mai tineri sau mai in varsta, va fi platit regeste.

Witsel, care era unul dintre cei mai buni pasatori din prima liga rusa, devine primul belgian din Super Liga Chineza, fiind cea mai importanta achizitie a clubului pentru urmatorul sezon. Mai mult de atat, Mircea Lucescu pierde si un jucator care reusea mai multe recuperari decat oricare altul din liga.

Tianjin Quanjian a oferit jucatorului un salariu greu de refuzat: 18 milioane de euro pe sezon, de patru ori mai mult decat oferta potentiala din partea torinezilor.

Transferul belgianului este doar unul dintre marile transferuri reusite de cluburile chineze in ultimii ani. Nu cu mult timp in urma erau confirmate si mutarile lui Carlos Tevez si Oscar.

Hulk, Alex Teixeira, Jackson Martinez, Ramires sau Gervinho snt doar cativa dintre jucatorii foarte cunoscuti care au ales sa se transfere in China chiar inainte de a atinge varsta de 30 de ani.

Multi am putea sa ii condamnam pe acesti jucatori care au acceptat astfel de transferuri, motivati de bani, dar de fapt nu ne-am putea pune niciodata cu adevarat in situatia lor pentru a vedea cum am reactiona.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu