Mizand (si) pe pronosticurile din emisiunea UN PONT PE ZI a castigat peste 3000 de lei >> Vezi aici biletul!

bani
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Zi de zi, tipsterii din intreaga tara ne trimit o multime de bilete formidabile, cu castiguri pe masura. Ne bucuram sa vedem ca multe dintre acestea contin si pariuri propuse de redactorii www.pariuri1x2.ro, pe site, sau in emisiunea UN PONT PE ZI, prezentata de Dan Bara si Sabin Pirvan si difuzata de luni pana vineri, de la ora 24:00, Live pe B1 TV. 

Inca o zi, inca un castigator

In ciuda unei oferte destul de neatractive, un astfel de combo ne-a parvenit si astazi. Combinand cateva dintre pronosticurile oferite luni noapte, in emisiunea UN PONT PE ZI, cu o serie de idei proprii, tipsterul in cauza a castigat nu mai putin de 3048 lei. Castigul sau putea fi mai mare, daca nu ar fi primit cota 1 pe varianta ambele marcheaza, in amicalul Wolfsburg – Erzg.Aue. In oferta nu se mentionase faptul ca partida va dura doar 45 de minute. Daca si pariul respectiv ar fi fost „verde”, cei 100 de lei investiti de tipster pe biletul cu 8 evenimente selectate, s-ar fi transformat intr-un castig de aproape 5000 de lei!

bun1

Biletul achitat:

bun2

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu