Calificari CE 2020: Pariaza zilnic si primesti 30 de lei bonus!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

In zilele urmatoare, avem meciuri din calificarile pentru Campionatul European din 2020, iar eFortuna vine cu o promotie extrem de atractiva. Pariezi zilnic si primesti 30 de lei!

Ce trebuie sa faci?

Click AICI si pariaza în fiecare zi, în perioada 10.10.2019 – 15.10.2019, exclusiv pe meciurile de fotbal din preliminariile Euro 2020 și ai 30 de lei bonus. Miza minimă trebuie să fie de 10 lei, iar cota de cel puțin 1.5 pe bilet. Sunt valabile biletele simple cât și cele cu selecții multiple. Atentie! Biletele care conțin și alte evenimente în afara competiției EURO 2020 nu sunt luate în calcul pentru prezenta campanie.

Pariaza aici!

  • Bonusurile vor fi acordate direct în conturile de joc ale câștigătorilor, în maximum 72 de ore de la încheierea promoției.
  • Fiecare participant poate obține un singur bonus în prezenta campanie promoțională.

Mai multe detalii gasesti aici!

Deschide acum un cont la eFortuna. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu