Lazio – FCSB: Crezi in calificarea ”ros-albastrilor”? Pariaza la o cota de 20.00!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Joi, 22 februarie 2018, începând cu ora 20:00, FCSB va juca pe Olimpico din Roma returul 16-imilor Europa League in compania lui Lazio. In tur, ”ros-albastrii” s-au impus cu scorul de 1-0. Fortuna iti ofera o cota excelenta pentru calificarea în optimi a echipei lui Nicolae Dica.

Cum poți beneficia de cota 20 pentru calificarea FCSB?
  • Deschide un cont la Fortuna dand click pe ACEST LINK. Doar astfel poti beneficia de cota din promotie.
  • Plasează un pariu single pe selecția FCSB se califică în turul următor al competiției (maximum 25 RON sunt luați în calcul pentru aceasta promoție). Cota specială este valabilă DOAR pentru primul pariu plasat!
  • Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 20.00 să fie încărcat în maximum 96 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus. Dacă pariul tău este pierdut, primești bonusul de bun venit oferit de Fortuna: 300 RON Pariu fără risc.

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu