Unibet Cazino: Bonus de 100% până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite!

Unibet Cazino

a pregatit o promotie de vis pentru jucatori! Înscrie-te la Unibet Cazino si bucura-te de Bonus 100% până la 1.000 RON + 200 rotiri gratuite.

Unibet Cazino » Cum incasezi Bonusul de 100% pâna la 1.000 RON?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet Cazino. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

 1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special!
 2. Bucură-te de 100 % bonus de bun venit pentru cazino, în funcție de prima ta depunere + 200 rotiri gratuite!

Exemplu: Depune 1000 RON și Unibet Cazino îți va dubla depunerea cu bani bonus. Dacă depui 100 RON o să primești încă 100 RON ca și bani bonus de la Unibet.

 • Prima ta depunere trebuie să fie de minim 25 RON
 • Cazinoul Live, Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35. Pariurile sportive rulează bonusul X 99.
 • Bonusul va expira după 30 de zile.

JOACĂ ACUM

Cum incasezi Bonusul 200 Rotiri Gratuite?

Rotirile sunt creditate în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Primești rotiri gratuite CASH din două in două zile (lucrătoare) de la data primei depuneri!
Rotirile sunt creditate în tranșe pe parcursul a cinci zile lucrătoare consecutive, respectiv:

 • Runda 1 – 50 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Reel Star, în următoarea zi lucrătoare, până la 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depunere luni, vei primi cele 50 Rotiri până marți ora 23.59. Dacă ai făcut prima depunere vineri, cele 50 rotiri vor fi creditate luni până în ora 23.59.
  Valoarea fiecărei rotiri este de 0.4 RON. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 2 – 50 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza. Vor fi creditate în ziua 3 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri, până la 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depunere luni, vei primi cele 50 Rotiri Gratuite miercuri.
  Valoarea fiecărei rotiri este de 0.4 RON. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 3 – 100 Rotiri Gratuite la Fire Joker. Vor fi creditate în ziua 5(zi lucrătoare) de la data primei depuneri până în ora 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depuneri luni, vei primi cele 100 Rotiri Gratuite vineri. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.25 RON. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Mare atenție: rotirile sunt primite progresiv și nu pot fi rulate concomitent.
 • Bonusul este valabil 30 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute.
 • Nu poți avea 2 bonusuri active în același timp. Astfel, bonusul la depunere trebuie rulat mai întâi, după care se vor primi rotirile gratuite.

unibet


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu