Halep – Jankovici: Analizam infruntarea de la Toronto!

halep 2 bilet de pariuri sports.ndtv.comSimona Halep va debuta astazi in cadrul turneului de la Toronto, impotrica sarboaicei Jelena Jankovic. Meciul este programat diseara, in jurul orei 20:00 si probabil va fi transmis de DolceSport 2, post ce a transmis pana acum turneul de la Toronto.

Sursa foto: sports.ndtv.com

Jankovic a trecut in primul tur de Caroline Garcia, scot 7-6, 6-2. Simona a intrat pe tabloul intrecerii, direct in masna secunda.

Jelena a reusit sa o invinga pe Simona in 2010, la US Open, insa de atunci jucatoarea noastra s-a impus de patru ori, ultima data chiar anul acesta la Indian Wells. De remarcat faptul ca in toate cele cinci intalniri directe, a fost nevoie de trei seturi pentru a se stabili o invingatoare.

Dupa un parcurs dezamagitor pe zgura si iarba, Halep reveni pe suprafata dura acolo unde la inceputul anului a reusit o serie importanta de victorii.

In cazul unei noi evolutii sub asteptari, compatrioata noastra ar putea fi depasita in clasamentul WTA, de catre Petra Kvitova, care o va intalni in aceasta noapte pe V.Azarenka. Parcursul Simonei la acest turneu se anunta unul dificil, printre posibile adversare numarandu-se A.Kerber, A.Radwanska si Kvitova.

Pentru victoria Simonei Halep primim o cota de 1.40, in timp ce succesul Jelenei are cotatia 2.75. O varianta de luat in seama este ce pe gameuri. Minim 21 (over 20.5) au cotatia 1.70.

(Freddy)


Cotele la titlu in Spania: Barcelona favorita, Real Madrid cotata cu sansa a doua

Cotele la titlu in Serie A: Juventus si restul lumii!

Meciurile si cotele primei etape din Serie A: Partida tare la Firenze!

Astra – Steaua : Cine va straluci la Giurgiu?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu