Bundesliga. Etapa a XI-a programeaza Der Klassiker: Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Bundesliga programeaza in aceasta etapa marele derby dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen. Daca in sezonul trecut, bavarezii nu pierdusera nici macar un punct dupa 10 etape, in etapa trecuta s-au vazut ajunsi din urma de nou promovata RB Leipzig. Care isi pastreaza obiectivul: egalarea recordului lui FC Kaiserslautern, titlul din primul sezon. Bayern, RB Leipzig si Hoffenheim sunt neinvinse dupa 10 etape. Hertha Berlin, Borussia Dortmund, FC Koln si Eintracht Frankfurt sunt pe aproape in clasament.

Sambata, mai avem un derby, cel al oraselor de pe fluviul Rin, care pare sa se incheie de aceasta data cu o victorie a lui FC Koln si inca (macar) un gol al lui Anthony Modeste. Acesta tocmai a fost egalat la numar de goluri (11) de Aubameyang, care se va duela cu Lewandowski in Der Klassiker. In derby-ul codaselor, Ingolstadt mizeaza pe socul aducerii unui nou antrenor pentru a scoate un rezultat bun la Darmstadt. Etapa se incheie cu doua meciuri in care Hoffenheim si Eintracht Frankfurt par a se desprinde in castigatoare inainte de fluierul de inceput.


inregistreaza-te - netbet


Bayer Leverkusen – RB Leipzig (vineri, ora 20:30)

La NetBet: 2.25 – 3.40 – 3.15

Dupa ce, in etapa trecuta, a profitat de semiesecul lui Bayern Munchen pe teren propriu in fata lui Hoffenheim (1-1), senzatia campionatului german din aceasta toamna isi doreste cel putin un punct. Si gazdele sunt in forma: 3 victorii in ultimele 3 partide, dintre care una pe terenul lui Tottenham, in Champions League. Dar RB Leipzig  este singura echipa din Bundesliga cu 5 victorii consecutive in acest sezon si doar golaverajul o desparte de primul loc, inca ocupat de Bayern. Daca nu vor pierde nici la Leverkusen, oaspetii vor deveni prima echipa din istoria fotbalului german, neinvinsa dupa 11 etape in primul sau sezon de Bundesliga.

Ai aici avancronica si pontul

FSV Mainz 05 – SC Freiburg (sambata, ora 16:30)

La Sportingbet: 2.10 – 3.30 – 3.40

Vecine la mijlocul clasamentului din Bundesliga, ambele echipe vin dupa o infrangere in care au incasat cate 3 goluri. FSV Mainz 05 a pierdut cu 1-3 in deplasarea de la Leipzig si se afla pe locul 10, cu 14 puncte. Cu 3 zile inainte, se intorsese cu coada intre picioare dupa un umilitor 1-6 la Andrelecht, in Europa League. Nou promovata SV Freiburg a pierdut cu 0-3 pe teren propriu in fata lupilor din Wolfsburg. Surprinzator, deoarece cu o etapa inainte, castigase in deplasare la Bremen cu 3-1. Se afla pe locul 9 in clasament si nu a terminat la egalitate nici unul din meciurile din acest sezon.

Ai aici avancronica si pontul.

Augsburg – Hertha Berlin (sambata, ora 16:30)

La Unibet: 2.60 – 3.00 – 3.00

Augsburg, locul 13 in Bundesliga, cu 11 puncte, nu a reusit decat o victorie pe teren propriu in acest sezon (1-0 cu Darmstadt). Hertha, locul 4 in Bundesliga, cu 20 de puncte, nu a reusit decat o victorie in deplasare in acest sezon (2-0 la Ingolstadt). Ambele echipe vin dupa victorii in etapa trecuta: Augsburg a castigat cu 2-0 la Ingolstadt, iar Hertha a invins-o la Berlin, fara drept de apel, pe Borussia M’Gladbach (3-0), printr-o tripla a lui Salomon Kalou. Nu e de mirare ca remiza are aceeasi cota ca victoria oaspetilor.

Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:


Borussia M’Gladbach – FC Koln (sambata, ora 16:30)

La Winmasters: 2.24 – 3.25 – 3.30

Derby-ul Rinului reuneste o echipa care n-a mai cunoscut gustul victoriei de 5 etape, cu alta care n-a mai scos vreun punct la M’Gladbach din 2009. Borussia este pe locul 11 in clasament cu 12 puncte, iar in etapa trecuta a pierdut la Berlin (0-3). FC Koln sta mai bine: locul 6 cu 18 puncte si una din cele mai bune aparari din Bundesliga in acest sezon (doar 7 goluri primite). In etapa trecuta, a alergat fara succes, vreme de 95 de minute dupa golul egalarii la Frankfurt (0-1). Atentie la golgeterul la zi al Europei, Anthony Modeste, care n-a marcat etapa trecuta, pentru prima oara in acest sezon.

Ai aici avancronica si pontul

SV Darmstadt 98 – Ingolstadt (sambata, ora 16:30)

La Betfair: 3.10 – 3.00 – 2.45

Doua echipe care au promovat in Bundesliga in sezonul trecut si au scapat cu greu de retrogradare se intalnesc intr-un duel al codaselor. Darmstadt, locul 15 cu 8 puncte si 20 de goluri primite pana acum, a pierdut si in etapa trecuta la Leverkusen (2-3). Au castigat acasa doar cu Eintracht Frankfurt si Wolfsburg. Ingolstadt, locul 17 cu 2 puncte si 21 de goluri primite, a pierdut acasa si etapa trecuta cu Augsburg (0-2). Nu a reusit nici o victorie in acest sezon si are un nou antrenor: Maik Walpurgis. Vine de la VfL Osnabruck (Liga 3) si n-a mai antrenat pana acum in Bundesliga.

Ai aici avancronica si pontul

VfL Wolfsburg – Schalke 04 (sambata, ora 16:30)

La 888: 2.50 – 3.20 – 3.00

Lupii din Wolfsburg se intorc pe teren propriu dupa prima victorie obtinuta sub mandatului antrenorului Valerian Ismael, adus de la echipa a doua in urma cu o luna. Au invins cu 3-0 la Freiburg. Schalke 04 a inceput cu stangul acest sezon, dar dupa 5 meciuri fara victorie, noul antrenor Markus Weinzierl a reusit sa o aduca pe linia de plutire. Acum, are 5 meciuri consecutive fara infrangere si a urcat pe locul 12 cu 11 puncte. In etapa trecuta, au invins-o acasa pe Werder Bremen (3-1).

Ai aici avancronica si pontul

Borussia Dortmund – Bayern Munchen (sambata, ora 19:30)

La Fortuna: 3.45 – 3.60 – 2.05

Ziua de sambata se incheie cu unul din derby-urile clasice din Bundesliga. Gazdele tocmai au stabilit un nou record al clubului: 26 de meciuri fara infrangere pe teren propriu. Ultima oara au pierdut la Dortmund in aprilie 2015, 0-1 cu… Bayern. Oaspetii vin dupa remiza de la Munchen smulsa de echipa din Hoffenheim, iar carcotasii atrag atentia ca – in sezonul trecut – Bayern avea maximum de puncte dupa 10 etape. Borussia Dortmund a castigat doar una din ultimele 7 intalniri directe (semifinala Cupei Germaniei din 2015, cand a invins dupa loviturile de departajare).

Totusi, Thomas Tuchel, actualul antrenor al gazdelor, este singurul tehnician din Bundesliga care a castigat de 3 ori contra lui Bayern, cand era la Mainz 05. Nu in ultimul rand, este un duel al golgeterilor: Aubameyang are 11 goluri in Bundesliga in acest sezon, in timp ce Lewandowski doar 7. Ca o curiozitate, tripla lui Lewandowski din intalnirea directa din 12 mai 2012 aducea Cupa Germaniei la Dortmund. Doi ani mai tarziu, bavarezii il transferau la Bayern, fara sa plateasca nici un ban.

Ai aici avancronica si pontul

Hoffenheim – Hamburger SV (duminica, ora 16:30)

La Winmasters: 1.67 – 4.00 – 4.80

Cote ciudat de echilibrate pentru cel mai dezechilibrat meci al etapei. Dar suntem, totusi, in Bundesliga. Hoffenheim are cel mai bun sezon din istorie: locul 3 in Bundesliga cu 20 de puncte, neinvinsa dupa 10 etape. In urma cu doua saptamani, reusea o remiza pe terenul campioanei Bayern (1-1). Hamburger SV nu a castigat nici un meci in acest sezon si este pe ultimul loc, cu 2 puncte din doua remize amarate.  Dupa 5 etape fara victorie, antrenorul Bruno Labbadia a fost inlocuit cu Markus Gisdol, insa nici acesta nu reuseste sa schimbe nimic. Dintre toate echipele din Bundesliga, Hoffenheim are cele mai multe victorii impotriva lui Hamburger SV (7), careia i-a marcat si cele mai multe goluri (29). Totusi, oaspetii au o licarire de speranta: Gisdol a antrenat la Hoffenheim intre 2013 si 2015.

Ai aici avancronica si pontul

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt (duminica, ora 18:30)

La Unibet: 2.57 – 3.30 – 2.65

In sezonul trecut, cele doua echipe se confruntau in lupta pentru evitarea retrogradarii. Acum, doar Werder Bremen se mai zbate in subsolul clasamentului. E pe locul 16 cu 7 puncte si cea mai slaba aparare (27 de goluri primite pana acum). A inceput sezonul cu 4 infrangeri consecutive. In octombrie, parea ca isi revine, dar a pierdut din nou meciurile din ultimele 3 etape. Eintracht se afla pe locul 7 cu 18 puncte si are una din cele mai bune aparari ale sezonului (doar 2 infrangeri si 8 goluri primite in 10 etape). In 5 meciuri nu a primit nici un gol si se pregateste sa rupa traditia din ultimele doua sezoane, cand gazdele au castigat de fiecare data meciurile directe de pe teren propriu.

Ai aici avancronica si pontul

foto: ytiming.com


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

pachetul de bun venit netbet

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu